Dalai lama: Sex är inte värt det

Sluta snuska så kan du få harmoni, säger de lärda tibetanerna.


Den gamle buddhistiske ledaren Dalai Lama har ett livsrecept. Inget sex.

– Sexuell press, sexuellt begär tror jag är korta stunder av belåtenhet och ofta tror jag leder till mera problem, säger Dalai Lama till en repotrar på ett hotell i Lagos enligt AFP.

– Naturligt har människar lust för sex ibland men då kan man använda mänsklig intelligens för att förstå att de paren kommer hamna i trubbel. Ibland sker det mord, säger Dalai Lama.

Lätt för honom att säga kanske som får träffa kändisar och resa jorden runt samtidigt som han säger sig kunna njuta av blott en skål ris.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Grönt ljus för tysk könstillhörighetslag

Kristersson: "Det här är inte mitt Sverige"

Statsminister Ulf Kristersson (M) inleder sitt tal på Moderaternas Sverigemöte med att prata om mordet på pappan i Skärholmen.

Telia backar efter hårda kritiken: "Stor oro"

Telia drar tillbaka ett förslag efter att ha mött kritik. Ett avslöjande från Aftonbladet visade att telekombolaget planerade att övervaka sina anställdas datorer.

Viaplay byter ut delar av styrelsen

Den förlusttyngda strömningstjänsten Viaplay byter ut delar av sin styrelse.

Polischef efter mordet: Fortsätt visa kurage

En pappa sköts till döds i en gångtunnel, enligt medier efter att ha konfronterat ett ungdomsgäng. Polismästare Carin Götblad hoppas att privatpersoner kommer fortsätta våga visa civilkurage ändå. Annars riskerar vi att få ett totalt laglöst samhälle, säger hon.

Inget människorov i Mellerudsfallet

1 timme sedan
De tre flickorna uppges själva ha sagt att de hållits inlåsta. Brottsrubriceringen som är aktuell är dock enbart misshandel, rapporterar Göteborgs-Posten.