Onsdag 16 Jun
Stockholm

11-åring gruppvåldtogs - regelbundet

De misstänkta männen dödshotas nu av vit makt-grupper.
1 av 4
De misstänkta männen dödshotas nu av vit makt-grupper. Foto:
2 av 4
3 av 4
Polisutredningen avslöjar att den 11-åriga flickan kan ha gruppvåldtagits regelbundet.
4 av 4
Polisutredningen avslöjar att den 11-åriga flickan kan ha gruppvåldtagits regelbundet. Foto: David Richard/AP/SCANPIX

Flickan filmades när hon våldtogs av 18 män. Nu misstänks fyra av männen våldtagit henne tidigare. De bestialiska brotten har fått vit makt-grupper att utkräva blodshämnd.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

CLEVELAND. Som Nyheter24 tidigare rapporterat om våldtogs den 11-åriga flickan under flera timmar av 18 män, i åldrarna 14-26 år. Polisen fick nys om den bestialiska våldtäkten, som inträffade i december i fjol, när en film som visade våldtäkten spreds bland elever på stadens skolor. 

Men under den pågående polisutredningen har fler fruktansvärda detaljer framkommit. Fyra av dem misstänka männen uppges nu ha våldtagit flickan vid ytterligare två tillfällen, kanske flera skriver ABC News.

Blodshämnd

Avslöjandet om att flickan våldtagits flera gånger har fått vit makt-grupper att utkräva blodshämnd. På ett lokalt högerextremt forum instrueras medlemmar att "get the blood going"

Rasmotsättningarna har fått målets domare att gå ut och förbjuda alla inblandade att yppa ett ord om utredningen.

– Jag tycker synd om flickan...jag tycker synd om alla inblandade...staden är i kaos, säger Inez Dickerson, gammelfarmor till en av dem misstänka männen, till ABC News.

Flickan mår mycket dåligt

Den våldtagna 11-åringen beskrivs som en glad och öppen flicka. Men allt förändrades i höst.

– Flickan ville alltid kramas och var väldigt kärleksfull men i oktober blev hon tyst, förklarar Brenda Myers, representant för Community and Children's Impact Center som tagit hand om flickan.

Flickan har nu omhändertagits av sociala myndigheter.

– Det är svårt för flickans familj kommer aldrig att komma över detta. Flickan försöker anpassa sig till sin nya miljö, säger Myers.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela