Rövades bort av krokodil

Sökandet pågår nu efter en man som tros ha tagits av en krokodil.


AUSTRALIEN. Arthur Booker, 62, skulle se till en utlagd bur på en campingplats. Frun Doris stannade i bilen medan han gick ner till floden. Där tar spåren slut efter Booker. På stranden hittades mannens tillhörigheter. Nu fruktar man att en fem meter lång krokodil vid namn Charlie är ansvarig. Området, "Cape Crocodile", är nämligen känt för dess krokodilattacker.

– Du vill verkligen inte gå ner i vattnet där. Det finns krokodiler överallt, säger Duncan Faichney, fiskare i området enligt BBC.

Nu ska poliser undersöka floden närmare för att se om de hittar något på botten av den, skriver BBC. Doris Booker har förts till sjukhus i mycket upprört tillstånd.

– Hon var mycket upprörd – det är vi alla. De verkade vara ett sådant underbart par, säger Leanne Rayner, ägare till campingen, enligt The Australian.

Se krokodilattack här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är hoten mot lägre ränta

Kraftigt ned i Japan

Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Medieuppgifter: Israel har attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

2 timmar sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.