Onsdag 25 Maj
Stockholm

Det här tänder vi på

1 av 2
2 av 2

Kenyaner och engelsmän tänder mer på pensionärer medan tyskar gillar bestialisk porr. Det visar en ny, omfattande undersökning som gjorts av två amerikanska forskare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Det här tänder världen på

Här är topp sju-listan över vilka porrkategorier som eftersöks mest.

1. Youth (ungdomar som har sex)
2. Gay
3. Milfs (Moms I'd like to fuck)
4. Bröst
5. Otrogna fruar
6. Vaginor
7. Penisar

Andra fakta:

* Granny porn (mormorsporr) är en av de mest eftersökta porrkategorierna i Kenya, Tjeckien och England.

* Sökningar efter överviktiga kvinnor är tre gånger fler än sökningar efter underviktiga.

* Heterosexuella män tittar på shemales och lesbiska kvinnor attraheras av berättelser om homosexuella relationer mellan män.

Mer finns att läsa i boken A billion wicked thoughts.

En miljard nätsökningar och en miljon porrsajter och porrfilmer, det har forskarna Ogi Ogas och Sai Gaddam gått igenom för att få fram vilken typ av porr som attraherar människor världen över.

Resultatet visar att genren youth (unga tjejer)är världens populäraste porrkategori. I England konsumeras mycket spanking- och grannyporr medan man i Tyskland gillar rå, bestialisk porr och fisting. Ryssarna söker efter våldtäktsporr (fejkvåldtäkter) och analsex.
Svenskarnas porrvanor är dock mer mainstream.

– Sanningen är att vi inte har identifierat någonting särskilt ovanligt om svenskarnas sexsmak. Ni är ganska vanliga, vi har ingenting specifikt om svenskarnas porrvanor, säger Ogi Ogas, författaren och forskaren bakom undersökningen, till Nyheter24.

Du tittade på över hundra timmar porr under undersökningen, var det ett drömjobb eller ett rent helvete?

– Vi gick igenom tre stadier, först var vi nästan äcklade och övervägde att sluta. Sedan, efter en tid var det som att oberservera månens kratrar: porren slutade vara något sexuellt och blev istället som abstrakt geometri. Till slut fanns det en form av fascinerande skönhet över det hela, som att se in i sanningen, ofiltrerad kreativitet och upptäckten av mänsklig sexualitet, säger Ogi Ogas.

Hur känns det nu efteråt?

– Jag kommer aldrig att se porr på samma sätt igen. Men jag kikar på nytt material om någon skickar mig något jag aldrig sett förut. Det blir dock skönt att få en paus, säger Ogi Ogas.

Varför är den här undersökningen viktig?

– Vår bok innehåller de hittills klaraste och mest omfattande förklaringarna till sexuellt begär. Den kommer att minska den skuldkänsla, skam och rädsla som människor känner över sina sexuella lustar. Den innehåller information som dina föräldrar aldrig någonsin skulle gissa på, avslutar Ogas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela