Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man mördade flickväns barn

- 04/03/2009, 08:35 -

Tarmarna krossades mot ryggraden.

IRLAND. Robert Cunningham, 23, säger att han bara ville tillrättavisa sin flickväns snart 2-åriga son, Brandon. Skadorna talar ett annat språk. När lilla Brandon obducerades rapporterades 40 olika skador på den unga pojkens kropp. Bland annat blåmärken, djupa rivsår och skadade revben.

Enligt Robert Cunningham kom han bra överens med pojken. Misshandeln ska bara ha varit ett försök att tillrättavisa honom när han klättrade upp på ett fönsterbräda, uppger Telegraph.

En tillrättavisning som slutade med att Brandon fick så kraftiga skador mot buken att tarmarna krossades mot ryggraden. Pojken visade tecken på illamående och sjukdom hela kvällen men det var inte förrän 04.20 på morgonen som ambulans tillkallades. Då var han redan livlös.

Robert Cunningham var vid tillfället ensam med pojken i bostaden, då pojkens mamma, Heather Boyd, var ute och arbetade som prostituerad.

Robert Cunningham dömdes till dråp men har ännu inte fått strafflängden bestämd.

Brandon blev 23 månader gammal.

Skrivet av: