Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mördade gravid kvinna och skar ut fostret - döms till livstid

- 01/03/2012, 18:52 -
Kathy Coy visade inga känslor i rättssalen.

Kathy Coy visade inga känslor i rättssalen.

Miranda Pederson/AP/Scanpix

Gravida Jamie Stice, 21, mördades och fick sitt barn urskuret ur livmodern. Nu har en kvinna erkänt dåden och dömts till livstids fängelse.

KENTUCKY. Kathy Coy tog kontakt med Jamie Stice via Facebook och bestämde träff. Men istället för den utlovade shoppingturen mördades Jamie brutalt av Coy som efteråt skar ut barnet från hennes mage.

– Den här brutaliteten liknar inget någon av oss någonsin har sett, säger åklagaren Chris Cohron, enligt Huffington Post.

Pojken överlevde mirakulöst och bor nu, tio månader efter attacken, hemma hos sin pappa. Kathy Coy har erkänt mordet och berättat att hon först sköt Stice med en elpistol innan hon knivskar henne till döds och skar ut barnet.

Därefter tog Coy med sig barnet till ett sjukhus där hon efter flera misslyckade lögner om att barnet var hennes, till slut visade polisen till Jamie Stices döda kropp som låg gömd i en skog.

Domstolen i Kentucky dömde Coy till livstids fängelse utan möjlighet till benådning. Ett straff Jamies bror Eric Stice, som under rättegången kallade Coy för ett monster, inte var nöjd med.

– Det värsta tänkbara som de kan utsätta henne för är ändå inte nog för det hon gjorde, säger han, enligt Huffington Post.