Knarkboss omöjlig att hitta

Knarkbossen kan kopplas till flera knark- och mordhärvor, men är omöjlig att hitta.


Han är en riktig kvinnorkarl, satsar stora pengar på travhästar och är mästaren på att förinta sina fiender på de mest kreativa sätt. Teodoro Garcia Simental är en av de mest kända männen inom Mexikos drogkarteller, men trots det är han omöjligt att fånga.

Simental styr sina torpeder med järnhand och röjer allt som kommer i hans väg. Hans muterade och stympade offer pryds ofta med orden "Tres Letres", som syftar på de tre bokstäverna i hans smeknamn Teo.

Bossen tros ha tjänat sina stora pengar på att förvandla kidnappning till en miljonindustri och myndigheter misstänker också att han har flera platser där han förvarar kidnappade människor i burar. Offren vaktas av stenhårda män för cirka 4000 kronor i veckan. Enligt uppgifter mördar han utan att ens blinka och skrattar åt de anhörigas reaktioner.

Sadistiska brottslingar får respekt

– De kriminella vinner respekt beroende på vilka kreativa avrättningsmetoder de använder sig av. Din status baseras på din kapacitet att genomföra de mest sadistiska handlingarna. Bränna lik, hälla syra på offren eller hugga huvudet av dem...Den här generationen sätter en helt ny standard när det kommer till brutalitet, menar en källa, som önskar vara anonym.

Trots att han förmodligen ligger bakom de flesta kidnappningarna i Tijuana och desto fler mord, finns hans bild inte ens med på listan över de mest efterlysta brottslingarna Tijuana. Det säger en hel del om rädslan myndigheterna har över att publicera hans namn i offentliga sammanhang.

Dock finns brottslingen på plats 27 över FBI:s mest efterlysta knarkbrottslingar, men utan namn.

– Det innebär att man inte vill vara ansvarig för att publicera hans namn offentligt. Det finns ingen framtid i det, tillägger källan, enligt boston.com.

Simental tros vara i 30-årsåldern, men hans exakta födelsedatum är okänt. Det enda man vet om honom kommer från tillfångatagna torpeders vittnesmål, meddelanden som lämnats vid offren och anonyma lappar.

Mer om Mexikos drogkarteller.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!