Kidnappad bebis - svartsjukelögn

Ett sjukt försök att hänga kvar vid pojkvän.


Megan McCormick, 22, bjöd polisen på ett riktigt uppträdande:

Tårfyllt vädjande. Bilder på hennes kidnappade bebis.

Två dussin detektiver och en förfärad allmänhet engagerades under juldagen i den unga kvinnans desperata sökande efter sin försvunna son i Miami, USA.

Under två dagar pågick sökandet.

Men allt var bluff. Resultatet av ett sjukt försök att hänga kvar vid en pojkvän som levde 220 mil bort, uppger Orlando Sentinel.

Megan McCormick fick i somras missfall med det barn som hon väntade med sin långväga pojkvän. Men det var något hon höll för sig själv. I stället hittade hon bilder på nätet på ett nyfött barn som hon använde sig av och lät pojkvännen tro att hon gett födsel åt deras gemensamma son.

När pojkvännen så äntligen skulle komma på besök över julhelgen och få träffa sin sex månader gamla son fick kvinnan panik. I ett försök att dölja sitt bedrägeri hittade hon på en historia som gick ut på att pojken kidnappats av en barnflicka som hon hyrt för att hjälpa till med omvårdnaden.

–Jag vet inte ens om han är död eller levande, grät McCormick ut i teve.

Nu står hon åtalad för att ha gjort en falsk anmälan och polisen kräver att hon ska betala för övertiden och alla omkostnader kring sökandet.

Se en trailer för filmen "Gone Baby Gone" som har ett liknande tema.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Flera skadade i Västerås

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

63 000 vårdanställda kan vägra övertid

På torsdag nästa vecka kan 63 000 anställda inom vården gå ut i övertids- och nyanställningsblockad. Vi jobbade tre miljoner övertidstimmar förra året vilket motsvarar ungefär 1 800 extra heltidsanställda. Vi kommer inte täcka upp för det längre, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro.