Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kidnappade kvinna – och läste bibeln

Nyheter | 19/02/2009 11:44

Kvinnan handfängslades och tvingades lyssna på predikan.

OHIO, USA. Åklagare har anhållit 34-årige Troy Brisport för frihetsberövande. Brisport kidnappade en 22-årig kvinna och höll henne sedan fången i tre dagar. Dock skadade han inte kvinnan utan läste i stället bibeln för henne.

Enligt uppgifter var det i Detroit som 34-åringen träffade kvinnan. Därefter skjutsade han 22-åringen till hennes lägenhet. Men hon råkade slumra till och när hon vaknade hade hon handfängslats.

Brisport satte dessutom en trasa i kvinnans mun och klädde av henne. Efter att en blöja placerats på 22-åringens huvud började bibelläsningen. Men efter tre dagar lyckades kvinnan fly.

Brisport ska inte ha förgripit sig sexuellt på kvinnan, men försökte att kväva henne och lade också handdukar över hennes ansikte.

– Det är ovanligt att kidnappa någon sådär utan att förgripa sig på dem. I stället läste han bibelverser, säger polisen Ray Carroll, enligt ToledoBlade.

34-åringen sitter nu häktad mot en borgen på 400 000 dollar, skriver Click On Detroit.

Skrivet av: