Torsdag 9 Dec
Stockholm

Här är USA:s nästa president – enligt spelarna

Spelarna tror stenhårt på en kandidat – sannolikheten för att hen vinner är 79 procent.
1 av 3
Spelarna tror stenhårt på en kandidat – sannolikheten för att hen vinner är 79 procent. Foto: TT
Och det är Hillary Clinton som är favorit.
2 av 3
Och det är Hillary Clinton som är favorit. Foto: TT
Oddsen har pendlat upp och ner beroende på kandidaternas olika utspel, nyheter och givetvis hur spelare har satsat.
3 av 3
Oddsen har pendlat upp och ner beroende på kandidaternas olika utspel, nyheter och givetvis hur spelare har satsat. Foto: TT

Snart är kampen slut – men vem vinner? Enligt spelarna finns det bara en självklar president – sannolikheten för att hen vinner är hela 79 procent.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hillary Clinton blir USA:s nästa president.

Åtminstone om spelarna får som de vill.

Ända sedan 7 november 2012, dagen efter att Barack Obama återigen vunnit presidentvalet släpptes oddsen på vinnaren i detta års presidentval. Då toppade Hillary Clinton listan – och nu gör hon det igen.

Enligt Unibet är sannolikheten att Clinton blir nästa president så hög som 79 procent.

Under det senaste presidentvalet hade spelarna nästan helt rätt. Då lyckades de förutse att Obama blev omvald när de prickade in 49 av 50 delstater.

– Hillary Clinton och Donald Trump har åkt berg- och dalbana i opinionsmätningarna under hela valrörelsen, oddsen har inte svängt lika mycket och Hillary Clinton har hela tiden varit favorittippad att bli USA:s nästa president. Nu återstår det att se om spelarna kommer att få rätt, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet i ett pressmeddelande.

Oddsen har pendlat upp och ner beroende på kandidaternas olika utspel, nyheter och givetvis hur spelare har satsat. Men just nu är Clinton klart överlägsen Trump – oddset på henne är 1,20 medan oddset på Trump är 4,5 hos Unibet.

Har du en bra gissning om hur det kommer att gå, och vill put your money where your mouth is? Kolla vad oddsen ligger på just nu.

--

Det här är en redaktionell artikel med länkar till vår samarbetspartner Unibet.

Kommer du spela på valet?
Tack för din röst!
Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela