Nya spår efter styckmördare

Brittisk polis har funnit ytterligare kroppsdelar som kan kopplas till den brutala styckmördaren.


Den brutala styckmördaren i Hertfordshire, England, fortsätter att sätta skräck i lokalbefolkningen. Mördaren styckar sina offer och placerar sedan ut dem på olika platser i området. Polis misstänker att gärningsmannen använder sig av en närliggande motorväg för att frakta likdelarna, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Tidigare har man bland annat funnit ett ben, en arm och ett svårt skadat huvud som alla tillhör samma person. Offret tros vara en asiatisk man.

Nu har man hittat ytterligare kroppsdelar i Standon som kan kopplas till de tidigare fynden. Polis larmades till platsen efter att en privatperson upptäckt kroppsdelarna tidigt på söndagsmorgonen. Platsen har spärrats av och undersökt i detta nu av kriminaltekniker.

I nuläget vill man inte avslöja vad för slags fynd det rör sig om.

– Vad vi kan säga är att det som har hittats har legat där en längre tid och att det kan kopplas till mordutredningen, uppger en talesman vid brittiska polisen, enligt Sky News.

Presskonferens angående mordutredningen:

Skrivet av:

Senaste nytt

Hizbollah avfyrar raketer efter Israelattack

Här dansar Gunilla Persson med epa-killar i Norrköping: "Vilken fest"

Gunilla Persson, 65, är aktuell med Melodifestivalen. I dagarna åkte hon igenom sin födelsestad Norrköping. Nu sprids en video på henne när hon dansar med epa-killar på en parkeringsplats utanför Max.

Regeringen föreslår nya avlyssningslagar

Regeringen har beslutat om en lagrådsremiss för att ge polisen fler så kallade preventiva tvångsmedel, som bland annat buggning, redan i sommar.

Ambulanspersonal i Gaza: Behöver år av terapi

Barn sprängs ihjäl och kollegerna dör i bombregnet. Med livet som insats försöker ambulanssjukvårdare försöker rädda liv i krigshärjade Gaza. Det här kriget har varit ett av de tuffaste, säger en sjukvårdare i en dokumentär från arabiska BBC.

Källor: Iran förser Ryssland med robotar

1 timme sedan
Iran har försett Ryssland med flera hundra ballistiska robotar, skriver Reuters på sin sajt.

Juice återkallas – kan innehålla plastbitar

1 timme sedan
Axfood återkallar Garant tropisk juice utan fruktkött efter att leverantören vid en kontroll har hittat plastbitar i vissa förpackningar. Återkallandet gäller enlitersförpackningar med bäst före-datum den 19 april.