Styckmorden på sexpartyt

En scen som hämtad ur en skräckfilm har utspelats i Birmingham, England.


Två unga kvinnor styckades till döds i en lyxlägenhet. Nu tror polisen att morden kan ha skett under ett sexparty.

Engelska polisen tror att offren, som är i tjugoårsåldern, utsattes för "förfärliga” attacker. De har attackerats besinningsslöst med knivar och andra vassa föremål.

Sexpartyteorin undersöks då området är känt för sin sexhandel och det inte finns några tecken på inbrott i den förstörda lägenheten.

– Båda flickorna har utsatts för en utdragen och våldsam attack, sa Chefskommissarien Dave Mirfield på en presskonferens.

Kriminalteknikerna som undersökte lägenheten fann blodstänk i nästan alla rummen. Det kan tyda på att offren jagades runt när de mördades.

– Lägenheten såg ut som något i en skräckfilm. Det var blod på väggarna och över möblerna. Blod fanns även i hissen och på parkeringsplanet där mördaren troligen smet iväg, säger en källa till The Sun.

– Den vanvettiga attackerna kan tyda på att mördaren tog droger, säger källan.

Lägenheten ligger i ett lyxhus nära Birminghams huvudgata.

Grannen Natalie Skett, 25, säger att hon hörde ljud från någon som hade sex från lägenheten:

– Man kunde höra en kvinna som hade sex väldigt högt. Jag trodde de hade skönt, men jag och min vän började undra om hon var en prostituerad.

Polisen sa i kväll att det saknades bevis för att kvinnorna, som tros vara iranier, skulle gå på gatan.

En portvakt hittade kropparna i går efter att flickornas familj anmält dem försvunna.

Polisen har frågat ut en 28-åring från Birmingham som stoppades i sista sekund. Han försökte smita till Frankrike med en färja på morgonen. Han kände offren.

Skrivet av:

Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikolycka, Trelleborg

Misstänkt föremål – tåg i Malmö utrymt

Ett tåg och närområdet omkring har utrymts på Hyllie station i Malmö. Anledningen är att misstänkt farligt föremål har hittats på tåget, skriver polisen på sin hemsida.

120 döda i översvämning i Kenya

1 timme sedan
Dödssiffran stiger efter massiva översvämningar i Kenya. Enligt en regeringstjänsteman har nu 120 personer mist livet i översvämningarna.

Efter uppgångarna – USA-börsen tuffar på

1 timme sedan
De ledande amerikanska aktieindexen kämpade tappert vidare under tisdagens handel, efter måndagens nedgångar. Breda S&P500-index steg 0,1 procent, Dow Jones industriindex lyfte 0,2 procent och tekniktunga Nasdaqs kompositindex steg 0,3 procent.

Stor brand i industrihotell – explosionsrisk

1 timme sedan
En omfattande brand har brutit ut i en industrilokal i Bårhult, väster om Göteborg, uppger räddningstjänsten.

Äldre sjukhuspatient lämnades ensam – ramlade, bröt höften och dog

1 timme sedan
En undernärd äldre patient med noterad fallrisk lämnades ensam på vårdavdelningen. Då ramlade patienten, bröt höften och dog innan man hann operera.