Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Händer saknas från styckad kropp

Nyheter | 14/04/2009 08:26

Kroppsdelarna har hittats på fem olika platser i England. Nu är det bara händerna som saknas.

Mysteriet med den styckade kroppen som funnits på fem olika platser i England fortsätter. Enligt uppgifter har man hittat alla kroppsdelar förutom händerna. Styckmördaren tros använda sig av en närliggande motorväg för att frakta sina offers likdelar.

– Vi kan nu bekräfta att de enda kroppsdelarna som vi inte har funnit är offrets händer, uppgav en taleskvinna vid brittiska polisen, enligt Sky News.

Det senaste fyndet gjordes för bara några dagar sedan i Standon, då en privatperson upptäckte en sargad överkropp, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Offret ska ha varit en asiatisk man. Polis söker nu i register efter saknade personer i hopp om att kunna identifiera den mördade mannen.

– Vi går igenom register på saknade personer för att försöka spåra mannen, men som du förstår kommer det här att ta en del tid, tillade taleskvinnan, enligt Sky News.

Se mer om händelsen nedan:

Skrivet av: