Palins stjärna dalar

Väljarundersökningar visar att nyhetens behag har falnat.


Sarah Palin har gått från att vara den mest populära av kandidaterna till att vara den minst populära på mindre än några veckor. Det bloggar Andrew Romano om för Newsweek.

Väljarundersökningar visar att hon var väldigt populär i början men att de flesta tillfrågade inte visste vad de tyckte om henne. Och under det vacuum som hennes relativa anonymitet utgjorde kom det först bara positiva nyheter om henne. Nyheter som framför allt spreds av hennes egen stab. Men ju mer pressen började gräva desto mindre verkade allmänheten tycka om henne – eller så var det bara fler som bestämde sig för vad de faktiskt skulle tycka.

Efter att hennes dotters graviditet, oförmåga att svara på frågor, och lögner om kostsamma meningslösa projekt i hennes egen hemstat börjat trilla ut i media så har hennes – från början så stadiga – gloria hamnat på sniskan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.