Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

​Här är spindlarna som älskar att ge oralsex

- 03/05/2016, 16:43 -
1 av 4

TT-montage

2 av 4

Ap

3 av 4

TT NYHETSBYRÅN

4 av 4

Ap

Det är väldigt ovanligt att tjej-djur får oralsex, men de här spindlarna har upptäckt att det kan vara aaamaaazing för alla inblandade.

Det finns flera dokumenterade fall av djur där hanarna får oralsex (av honor eller av andra hanar), men det är bara bland bonoboschimpanser, en speciell sorts fladdermöss och bland vissa typer av flugor som även honorna får luta sig tillbaka en stund.

Men nu har en forskargrupp upptäckt att det också finns en sorts spindlar som ger honorna oralsex: Darwins barkspindel (Caerostris Darwini). Killspindlarna är dessutom minst sagt flitiga, och ger honorna oralsex både före, under och efter själva samlaget.

Upptäckten publicerades i Scientific Reports, och i ett pressmeddelande berättar forskningsledaren Matjaž Gregorič att oralsexet verkar vara mer eller mindre obligatoriskt om man som killspindel vill få ligga:

– Alla hanar vi studerade gjorde detta. Både före, under och efter parningen. Vissa gjorde det upp till hundra gånger under samma parning.

Här kan du se en video på när spindlarna har oralsex: