Vad hände med realityparen
Vad hände med realityparen – det svarar vi på. - Foto: ericalindberg/Instagram, isajallow/Instagram och emil_renmarker/Instagram

Så gick det sen för de kända realityparen: "Fått smyga"

De svenska realitysåporna har inte bara bjudit på underhållning utan också på kärlek. Låt oss gå igenom några av paren som skapades under de olika programmens gång.


Under åren som har gått har flera par bildats under de olika realityprogrammen. Under såporna, som handlar om pengar, svek och kärlek, har ändå vissa par hållit ihop medan det för andra har brustit. Låt oss lista några ikoniska par som gjort avtryck!

Anna Pavlova och Kristian Täljeblad

Anna och Kristian träffades under Paradise Hotel 2017. Bildkälla: Stella Pictures

2017 träffades Anna Pankova och Kristian Täljeblad för första gången när de båda medverkade i Paradise Hotel. De fann varandra snabbt, höll ihop under säsongens gång och kärleken var märkbar till slutet av säsongen. 

När säsongen tog slut fick paret vänta en lång tid med att annonsera hur de träffades. De sågs tillsammans men fick inte avslöja sin kärlekssaga. 

– Vi båda kände ganska snabbt efter inspelningarna i våras att vi ville fortsätta träffas. Vi fick veta ganska snart att jag skulle släppas som deltagare tidigare än de andra, men vi fattade att vi inte kunde säga att Anna också är med i programmet, sa Kristian Täljeblad i en intervju med Hänt.

Anna och Kristian har varit tillsammans sen 2017. Bildkälla: Jari Kantola/Stella Pictures

Paret flyttade dessutom ihop med varandra under samma veva och startade en gemensam Youtubekanal där de publicer innehåll tillsammans. 

Sedan paret inledde relationen i Paradise Hotel har de känts självklara och två år senare friade Kristian till sin stora kärlek på platsen de träffades, Mexiko. Ett år senare gifte sig paret på en herrgård från 1300-talet i Uppland.

Erica Lindberg och Patrik Ekblom

Patrik och Erica träffades när de medverkade i Paradise Hotel 2020. Bildkälla: ericalindberg/Instagram

Under 2020 var Patrik Ekblom och Erica Lindberg två av de deltagare som var med under en säsong av Paradise Hotel i Mexiko. Patrik och Erica fattade fort tycke för varandra och blev nära varandra på hotellet.

Relationen var dock turbulent i programmet. Det var uppenbart att de hade svårt att lita på varandra och spelade hårt mot varandra i vissa fall. Det var till och med Patrik som skickade ut Erica under finalveckan. Men kärleken höll trots sveket.

– Vi blev ju kära där inne, så jävla mysigt. Så efter hotellet flyttade vi ihop och vi har hållit ihop sen dess faktiskt, sa Patrik under “Studio Paradise”.

Efter säsongen flyttade paret ihop, startade en gemensam Youtubekanal och köpte ett hus tillsammans. Men snabbt därefter började det spekuleras att paret möjligen gått isär.

I maj 2022 annonserade Erica att paret valt att avsluta relationen.

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors

Sebastian Martinsson var under 2021 årets Bachelor tillsammans med Simon Lindström för att hitta den stora kärleken. En av deltagarna var Ida Nordfors, som lyckades fånga Sebastians hjärta under programmet och fick sista rosen. 

Efter att det annonserades att det var Ida som vann Sebastians hjärta så berättade paret om utmaningen som kom efter programmet spelades in. 

– Ibland har man fått smyga in till henne utan att någon ser en. Du anar inte vilka typer av kamouflage jag har kört på, sa Sebastian till Aftonbladet med ett skratt.

Sedan dess har paret hållit ihop och dessutom blivit sambos. De köpte sin första gemensamma lägenhet under början på 2023 och berättade om hur rätt lägenheten kändes i en av Idas Youtubevideos.

– Vi kände direkt när vi klev in där att det här vill vi ha. Här kan barn bli till tänkte vi, skrattade Ida i videon.

Men allt har inte varit lätt för paret. Paret fick nämligen ett missfall under året. I en annan Youtubevideo berättade Ida om upplevelsen och hur hon mådde.

Ida när hon berättar om missfallet. Bildkälla: Youtube

– Där och då var det jävligt tufft. Jag blev väldigt ledsen och det kom faktiskt som en chock. Dels för att jag hade en sån himla bra magkänsla om det här, sa hon i videon.

Siamak "Sia" Hatami och Isa Jallow

Sia och Isa under sin första dejt tillsammans. Bildkälla: TV4

Under Bachelorsäsongen 2022 fick vi träffa Siamak “Sia” Hatami och Christoffer Levi som ställde upp för att hitta sin drömpartner. Sias resa blev dock krokigare. Han hade haft kontakt med flera av deltagarna sedan tidigare, till exempel deltagarna Nina och Simone

När sedan Isa Jallow dök upp i programmet var det den tredje tjejen som Sia hade haft kontakt med tidigare.

Sia valde att avbryta sin medverkan mitt under programmet på grund av att han insåg vem han ville ge sin sista ros till och frågade Isa om hon ville lämna med honom. Isa blev överlycklig och lämnade programmet med sin drömpartner. 

Sia gav sin sista ros till Isa. Bildkälla: TV4

I sista avsnittet "Efter sista rosen" fick tv-tittarna möta Sia och Isa och fick även reda på om paret fortfarande träffades, vilket de gjorde. 

Nyheter24 hörde av sig efter sista avsnittet till Isa och Sia för att se om de var ett par efter programmet sändes.

– Jag och Sia är fortfarande ett par idag, sa hon till Nyheter24 2022.

Oliver Hunt och Denise Desmond

Paret Oliver Hunt och Denise Desmond träffades under 2017 när de båda medverkade i realityprogrammet "Temptation Island". Oliver kom dit med sin dåvarande flickvän Kristina och Denise kom dit som en av singeltjejerna. 

Snabbt blev Oliver och Denise ett par under säsongen och efter ett år tillsammans så blev Denise gravid. I en intervju med Expressen berättade Denise om parets känslor kring graviditeten.

– Vi tittade på varandra och sa "vi ska ha barn". Det kändes så självklart. Vi är i ett sådant lyckorus hela tiden. Vi är så glada och allt känns så extremt bra mellan oss.  

2019 berättade dock paret på Instagram att de hade gjort slut. En del av varför paret valde att gå skilda vägar var på grund av att Oliver blev frånvarande under graviditeten och att parets fokus blev på barnet efter födseln, och inte på varandra.

Paret är inte tillsammans i dag men har båda vårdnaden om deras dotter Leona. Däremot har det varit flera bråk på Instagram mellan Oliver och Denise efter uppbrottet.

Frida Hartman och Emil Renmarker

Frida och Emil under finalen av Love Island 2023. Bildkälla: TV4

I Love Island 2023 hade deltagaren Frida Hartman svårt att hitta den rätta. Under säsongens gång så fick Frida dejta flera killar men ingen fick hennes hjärta att slå ett extra slag. Däremot dök Emil Renmarker upp under avsnitt 31 och fick Frida på fall.

Paret blev snabbt kära i huset. Bildkälla: TV4

De fortsatta 18 avsnitten blev tiden som Emil och Frida fick bygga sin relation tillsammans. Med upp- och nedgångar var de ett av paren som stod i finalen. Dock kom paret på andraplats, men kärleken mellan dem var uppenbar. 

Sedan paret kom hem från kärleksön så har de fortsatt dejta varandra och har lagt upp flera bilder på varandra på sociala medier.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför blir du trött av dina allergitabletter – enligt experten

15 Mar, 16:27

Malexandermördaren Jackie Arklöv överklagar till Högsta domstolen • Kritiserar hovrättens utredning

16 Feb, 16:17
Malexandermördaren Jackie Arklöv har överklagat Göta hovrätts dom. Det var i januari som hovrätten rev upp tingsrättens beslut om att tilldela Arklöv ett tidsbestämt straff. Nu menar hans advokater att "det finns ett tydligt behov av vägledning från Högsta domstolen".

Populära soppan hotad: "Något som inte stämmer"

29 Jan, 11:17
Det kan dröja innan man kan tillaga ärtsoppa. Ny skörd visar nämligen att ärtan förändrats.

Hårda kritiken mot kvinnofängelset Hinseberg – JO: ”Ovärdiga”

5 Jan, 17:15
Justitieombudsmannen anser att förhållandena på kvinnofängelset Hinseberg är "ovärdiga" och att det finns en "osäkerhet" kring rutiner hos personalen.

Förvarade döda sambon i frysen – mannens liv innan kvinnan hittades: "Värre och värre"

12 Sep 2023, 13:24
Den 57-årige mannen som förvarade sin döda sambo i en frysbox har dömts till 3,5 års fängelse. Under de fem år som kvinnans kropp låg i frysen levde mannen ett ensligt liv där han ljög för anhöriga, plockade ut hennes pension och höll sig undan. – Jag tappade kontrollen över mig själv, har han sagt i förhör.

Allsvenska spelarlöner 2023: Han tjänar överlägset mest i Malmö FF

11 Sep 2023, 16:15
Malmö FF är Sveriges mest framgångsrika klubb med hela 22 SM-guld. Klubben har även varit frekventa i europaspel de senaste åren. Men vem tjänar egentligen mest i den skånska klubben? Det har Nyheter24 tagit en närmare titt på.