Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gör succé som programledare för sin talkshow BIANCA. - Foto: Instagram/pernillwahlgren, discovery+.

Detaljen i Bianca Ingrossos talkshow chockar tittarna: "Vill haaa"

Har du – precis som vi – lagt märke till den oerhört exklusiva och färgstarka detaljen i Bianca Ingrossos talkshow? "Vill haaaa" och "Snygga som tusan" är några reaktioner.


Entreprenören Bianca Ingrosso, 28, har minst sagt fullt upp. År 2018 grundade hon sminkmärket CAIA Cosmetics, och sedan dess har succéerna avlöst varandra. 

Nyligen lanserade hon klädmärket Àvora tillsammans med sin affärspartner Vanessa Lindblad. Utöver det har Bianca över 1,3 miljoner följare på Instagram och på Youtube uppdaterar hon då och då sina fans om mer av vad som händer i hennes liv.

Bianca Ingrosso gör nu andra säsongen av sin talkshow. Bildkälla: Claudio Bresciani/ TT Bild

Som om inte allt detta vore nog så är Bianca även programledare för den egna talkshowen BIANCA på Kanal 5. Sedan premiären i oktober 2022 har Bianca haft kändisar som Fares Fares, Johanna Nordström, Tove Lo, Camilla Hamid, Carolina Gynning, Kristian Luuk och David Sundin i studion.

Det skrev Renee Nyberg och David Hellenius till Pernilla om Biancas talkshow

Bianca Ingrosso gör succé med sin talkshow BIANCA på Kanal 5. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

Utöver det så har Bianca även gjort intervjuer med superstjärnor som Jennifer Aniston, Adam Sandler och Dwayne "The Rock" Johnson via länk.

Vad Jennifer Aniston tyckte om Bianca Ingrosso kan du läsa mer om här

Tittarna är besatta av glasen i Bianca Ingrossos talkshow BIANCA

Biancas talkshow har blivit en enorm succé, och i kommentarsfältet på Instagram så hyllas Bianca ofta för sin unika och lediga intervjuteknik.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam gästade Biancas talkshow. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Den som kollar på Biancas talkshow varje helg har nog inte kunnat missa en speciell sak i programmet – nämligen de oerhört snygga glasen som gästerna sippar i under talkshowen.

Bianca Ingrosso med sitt snygga glas från Helle Mardahl. Bildkälla: Bianca Ingrossos talkshow/discovery+

De otroliga glasen har blivit en stor snackis i kommentarsfältet på talkshowens Instagram, och när Biancas mamma Pernilla Wahlgren gästade dotterns talkshow så var även Pernillas följare nyfikna på glasen.

Glasen från Helle Mardahl är något som engagerar tittarna. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Glasen i Biancas talkshow är designade av Helle Mardahl

De vackra glasen är designade av den danska glaskonstnären Helle Mardahl. De munblåsta glasen är inget som man vill råka tappa i golvet. För billiga är dom inte...

Bon Bon cocktailglas, som det heter, kostar cirka 4 000 kronor styck.

Glasen beskrivs som "ett stycke konst" och för att tillverka ett enda glas så krävs det tre glaskonstnärer som jobbar tillsammans.

Wow, säger vi bara!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!