På jakt efter erotiska podcasts? Då har du kommit rätt.
På jakt efter erotiska podcasts? Då har du kommit rätt. - Foto: Pexels

Erotiska poddar med snuskgaranti – här är 5 heta tips

Är du på jakt efter en snuskig podcast som kan få igång pulsen och få det att hetta till där hemma? Då har du kommit rätt. Nyheter24 listar fem sexiga – och minst sagt erotiska – podcasts.


Visuellt innehåll i all ära, men ibland kanske man hellre vill låta fantasin göra sitt med hjälp av lite audio istället? Då finns det faktiskt en hel uppsjö av erotiska podcasts som kan trigga på lust och höja pulsen.

Poddar bjuder på gratis erotik – 5 bra tips

För att du ska slippa leta i djungeln av poddar där ute så har Nyheter24 listat fem heta podcasts med minst sagt explicita inslag. 

1. "Erotic Audio" (Audioerotik, korta sexnoveller)

Det finns över 100 avsnitt av "Erotic Audio" som bjuder på heta sexnoveller. Bland avsnitten, som är mellan tio och tjugo minuter långa, finns det garanterat något som faller dig på läppen.

Du hittar podcasten där poddar finns.

Hetaste serierna på HBO Max – sprängfyllda av sex: "Snuskigt"

2. "Dirty Diana" (Audioerotik med Hollywood-skådis)

Om du slår på podcasten "Dirty Diana", som består av sju avsnitt, kommer berättarrösten säkert att kännas bekant. 

Det är nämligen Hollywood-skådespelerskan Demi Moore som berättar historien om en en kvinna som flyr sitt sexlösa äktenskap genom en sajt där andra kvinnor delar med sig av sina erotiska fantasier.

Du hittar podcasten där poddar finns.

Hetaste sexscenerna på Netflix – här är 7 snuskiga tips för din myskväll

3. "Erotic Stories Network" (Audioerotik) 

"Erotic Stories Network" är korta, men ack så heta, historier som skulle kunna få vem som helst att sätta kaffet i halsen. 

"Threesome at work", "Steamy roadside hookup during a major storm" och "The hottest professor on campus disciplines the bad student after class" är bara tre av de över 50 avsnitt som finns att tillgå. 

Du hittar podcasten där poddar finns.

4. "Adult Erotic Stories" (Längre sexnoveller)

Den som vill ha erotik i lite längre form kan vända sig till "Adult Erotic Stories" där avsnitten i regel är omkring 30 minuter långa. Som om att det inte vore nog finns det över 160 avsnitt, så det finns garanterat någonting för alla – och då är det alla.

"Alien erotic abduction", "Millionaire erotic romance" och "A MILF public sex erotic fantasy" är tre av de många avsnitten.

Du hittar podcasten där poddar finns.

5. "Dirty Erotica" (Korta sexberättelser)

Den som lyssnar på "Dirty Erotica" får, i över 30 avsnitt, korta sexberättelser som går under titlar såsom "Playful and punishable" och "Cum true". 

Du hittar podcasten där poddar finns.

Snuskig streaming på Viaplay – bjuder på explicita scener: "Mycket sex och naket"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!