Årets bästa sex- och kärleksbloggar

- 28/12/2010, 13:08 -
Du behöver inte ha en kropp som denna för att visa upp dig på Kroppsbilder.
1 av 5

Du behöver inte ha en kropp som denna för att visa upp dig på Kroppsbilder.

All Over Press

Kitty Jutbring
2 av 5

Kitty Jutbring

Marc Femenia / SCANPIX

Kitty Jutbring skriver på Mensbloggen.
3 av 5

Kitty Jutbring skriver på Mensbloggen.

Marc Femenia / SCANPIX

På The gay art blog kan du finna bilder som denna.
4 av 5

På The gay art blog kan du finna bilder som denna.

All Over Press

Vilken blogg tycker du är bäst?
5 av 5

Vilken blogg tycker du är bäst?

Scx.hu

Sex & Blandat ger dig ännu en lista. Här tipsar vi om årets bästa sex- och kärleksbloggar. Låt dig inspireras.

8. Kroppsbilder

Precis som bloggens titel indikerar visar man här bilder på kroppar av olika slag. Bilder som läsarna själva skickar in. Syftet med bloggen är som författaren skriver att "illustrera hur olika kroppar kan se ut och hur olika vikter kan se ut, för att avdramatisera siffrorna och antyda att alla kanske är OK. Som en digital simhall där alla kroppar får dela plats i duschen." och det låter väl bra?

7. Shedevil

Heta, egenskrivna noveller blandas med lagom avslöjande bilder på bloggerskan själv. Shedevil är relativt anonym men levererar bättre än de flesta vars ansikte man får se.

6. The gay art blog

Tyvärr ganska ful layout i en blogg fylld av snygga bilder. Detta är en bildblogg och ämnet är homosexuella män, i massor. Många av bilderna är smått fantastiska och bloggen förtjänar absolut ett besök.

5. Fem flator fantiserar

En nästan renodlad tipsblogg där just, fem flator guidar och leder dig till de bästa lesbiska filmerna, bloggarna, böckerna och så vidare. Helt klart värd ett besök, eller femton.

Här är ett klipp de fem flatorna gillar minsann

4. Johanna Sjödin

Johanna Sjödins beskrivning av sig själv ser ut så här:

"Bloggare, feminist och sexpositivist med liberala drag. Gillar yttrandefrihetsfundamentalism och sexradikalism. Ogillar bakåtsträveri, moraliseringen av ungas sexliv och alkoholdrickande och synen på det avvikande som en serie ofrivilliga val."

Trots att hon använder sig av ord lika stora som Lolo Ferraris bröst, är det hon skriver ofta lätt att förstå och mycket, mycket bra. Man håller inte alltid med Johanna men hon lyckas alltid få sina läsare att tänka till.

3. Mensbloggen

På Mensbloggen skriver Kitty Jutbring och några till om allt som rör sex, kärlek, kropp och relationer. Eftersom Mensbloggen är en del av SVT, hör den inte riktigt hemma i den här listan men får ändå vara med eftersom den är grym. En aning barnslig då och då, men viktig och härlig

2. Sexrevolutionen

Den anonyma skribenten kallar bloggen för sin "filosofiska sexresa" och det är precis så den känns. En mycket välskriven blogg som på kort tid har fått en ganska stor skara läsare. Besök bloggen och fastna du med.

1. Daskadasenibordet

Bisexuelle Andreas bloggar om sitt liv med fokus på homosexualitet och killar. Andreas skriver bra, roligt, intressant och vettigt och sina inlägg pryder han ofta med lättklädda bilder av sig själv. Han videobloggar på ett alldeles speciellt och mysigt sätt och tjej eller kille spelar ingen roll - alla älskar Andreas.

Se själva liksom