Du behöver inte ha en kropp som denna för att visa upp dig på Kroppsbilder.
1 av 5
Du behöver inte ha en kropp som denna för att visa upp dig på Kroppsbilder. - Foto: All Over Press
Kitty Jutbring
2 av 5
Kitty Jutbring - Foto: Marc Femenia / SCANPIX
Kitty Jutbring skriver på Mensbloggen.
3 av 5
Kitty Jutbring skriver på Mensbloggen. - Foto: Marc Femenia / SCANPIX
På The gay art blog kan du finna bilder som denna.
4 av 5
På The gay art blog kan du finna bilder som denna. - Foto: All Over Press
Vilken blogg tycker du är bäst?
5 av 5
Vilken blogg tycker du är bäst? - Foto: Scx.hu

Årets bästa sex- och kärleksbloggar

Sex & Blandat ger dig ännu en lista. Här tipsar vi om årets bästa sex- och kärleksbloggar. Låt dig inspireras.


Bloggar på Sex & Blandat

Vi får ju inte glömma Sex & Blandats egna bloggare som givetvis också är bäst i världen!

Gustav Almestads Pillowtalk

Johanna Schreibers Kuddrummet

Victoria Greves Stolthet & Fördom

Under täcket med Alabama

Och Joakim Mattsson aka Diabetesmannen

8. Kroppsbilder

Precis som bloggens titel indikerar visar man här bilder på kroppar av olika slag. Bilder som läsarna själva skickar in. Syftet med bloggen är som författaren skriver att "illustrera hur olika kroppar kan se ut och hur olika vikter kan se ut, för att avdramatisera siffrorna och antyda att alla kanske är OK. Som en digital simhall där alla kroppar får dela plats i duschen." och det låter väl bra?

7. Shedevil

Heta, egenskrivna noveller blandas med lagom avslöjande bilder på bloggerskan själv. Shedevil är relativt anonym men levererar bättre än de flesta vars ansikte man får se.

6. The gay art blog

Tyvärr ganska ful layout i en blogg fylld av snygga bilder. Detta är en bildblogg och ämnet är homosexuella män, i massor. Många av bilderna är smått fantastiska och bloggen förtjänar absolut ett besök.

5. Fem flator fantiserar

En nästan renodlad tipsblogg där just, fem flator guidar och leder dig till de bästa lesbiska filmerna, bloggarna, böckerna och så vidare. Helt klart värd ett besök, eller femton.

Här är ett klipp de fem flatorna gillar minsann

4. Johanna Sjödin

Johanna Sjödins beskrivning av sig själv ser ut så här:

"Bloggare, feminist och sexpositivist med liberala drag. Gillar yttrandefrihetsfundamentalism och sexradikalism. Ogillar bakåtsträveri, moraliseringen av ungas sexliv och alkoholdrickande och synen på det avvikande som en serie ofrivilliga val."

Trots att hon använder sig av ord lika stora som Lolo Ferraris bröst, är det hon skriver ofta lätt att förstå och mycket, mycket bra. Man håller inte alltid med Johanna men hon lyckas alltid få sina läsare att tänka till.

3. Mensbloggen

På Mensbloggen skriver Kitty Jutbring och några till om allt som rör sex, kärlek, kropp och relationer. Eftersom Mensbloggen är en del av SVT, hör den inte riktigt hemma i den här listan men får ändå vara med eftersom den är grym. En aning barnslig då och då, men viktig och härlig

2. Sexrevolutionen

Den anonyma skribenten kallar bloggen för sin "filosofiska sexresa" och det är precis så den känns. En mycket välskriven blogg som på kort tid har fått en ganska stor skara läsare. Besök bloggen och fastna du med.

1. Daskadasenibordet

Bisexuelle Andreas bloggar om sitt liv med fokus på homosexualitet och killar. Andreas skriver bra, roligt, intressant och vettigt och sina inlägg pryder han ofta med lättklädda bilder av sig själv. Han videobloggar på ett alldeles speciellt och mysigt sätt och tjej eller kille spelar ingen roll - alla älskar Andreas.

Se själva liksom

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.