Sex & Blandats "Bloggnytt"

- 02/04/2011, 18:15 -
Woodo.
1 av 4

Woodo.

Nyheter24.se/blogg/neliah

Neliah festar loss.
2 av 4

Neliah festar loss.

Nyheter24.se/blogg/neliah

Diabetesmannen och drycken.
3 av 4

Diabetesmannen och drycken.

Nyheter24.se/blogg/diabetesmannen

Sms från min kille.
4 av 4

Sms från min kille.

Nyheter24.se/blogg/alabama

Vem har snackat deepthroat och vem vaknade upp med "ett glas champagne i handen och en röv framför ögonen"? Svaren får ni här när Alabama sammanfattar bloggveckan på Sex & Blandat.

Goingen Gustav, har uppmärksammat läsarfrågan om hur fan man egentligen gör när man deepthroatar samt delat med sig av sin syn på saken.

Neliah, har varit på tjejdejt, fått blommor, snackat voodo och lovat sina vänner att bli lite tokig igen.

Diabetesmannen, har enligt egen utsago vaknat upp med "ett glas champagne i handen och en röv framör ögonen", älskat Charlie Sheen och börjat twittra.

Finaste Victoria Greve, har tyvärr valt att lämna oss. Tydligen har hon viktigare saker att pyssla med än att blogga (vad kan vi inte för allt i världen förstå) och vi säger därför adjö till henne. Givetvis med tårar i ögonen och ett stort tack för den här tiden.

Transfrans, har varit på klassresa till huvudstaden, bestämt sig för att börja använda korsett och villigt erkänt att han önskat bli bortrövad (i dubbel bemärkelse) av Johnny Depp.

Jag själv - Alabama - har mest tittat på min nya favoritserie, insett att jag är ihop med en typ riddare, varit sjuk samt svarat på en sexenkät som skapats tillsammans med Quetzala.

Här är min nya favoritserie - Spartacus Blood and Sand: