Fredag 21 Jan
Stockholm

Läsarfråga: Min pojkvän bryr sig bara om sex

"Sårad tjej" har problem med sin kille som inte går att prata med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej! Jag är 14 år. Jag har ett stort jävla problem. Har varit tillsammans med en kille i snart 2 månader och 2 veckor. Jag älskar han och så (han är 14 år oxå). Men det finns många problem i allt. Och allt jag tycker är problem har inte jag pratat med han om. För jag berätta va jag tyckte förut så sa han att jag klaga, och han blev sur. Så jag skulle önska att ni INTE svarar "prata med han" för de har jag gjort. Som igår, jag grät i 4 timmar över ett familje problem och de ända han skrev då när han fick reda på det va "vad hände" och de blev ju jag SÅÅÅÅ glad över..eller inte.. och han visste att jag mådde SKIT DÅLIGT över familjen igår och imorse skrev han inte ens hej när jag skrev till han. Han FRÅGA INTE ENS HUR JAG MÅDDE NÄR HAN VISSTE ATT JAG MÅDDE JÄTTE DÅLIGT! han bryr sig lixm inte om MIG utan min kropp och sex och sånt där jätte mycket..... och han frågar hela tiden "när kmr vi ha sex? <3" och jag vill fan först att han bryr sig lite mer om MIG min personlighet. Han vet att jag just nu mår dåligt men man kan tro att han inte känner mig. Seriöst, är så trött på att han inte inser att jag blir sårad. Plus att när jag sa en gång jag vet inte om vi kan träffas idag han bah "du behöver inte komma, ska spela fotboll istället" och samma sekund hade han sagt till min bästa kompis att jag va jobbig och irriterande :( Är så ledsen över det här! Sen är han muslim så hans familj påverkar vårt förhållande.... HJÄÄLP MIG vet inte vad jag ska göra!!! vill inte göra slut men vill heller inte va tillsammans med han om det ska fortsätta såhär! Han är såhär i sin personlighet det är det som skrämmer mig.... va det verkligen den killen jag lärde känna först? TACKSAM FÖR SNABBT SVAR!!!! //sårad tjej!


Svar:

Du verkar helt klart mer mogen än vad han är och du har helt rätt i att han självklart ska bry sig om dig och inte bara när ni ska ha sex...
Kanske tycker han att det är jobbigt att prata, men du får helt enkelt förklara för honom att antingen pratar han med dig eller så fungerar det inte att ha ett förhållande. Bland det viktigare sakerna i ett förhållande är ju att man ska känna sig lyssnad på och förstådd, samt att bli stöttad av sin partner.

För mig låter det som att du har tröttnat på hans dåliga stil och mest vill ha bekräftelse på att du borde göra slut. Vilket jag tycker att du ska göra om det inte går att prata med honom. Kommunikation är A och O i ett förhållande. Fungerar inte den, så fungerar ingenting.


Diskutera frågan vidare här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela