Torsdag 23 Sep
Stockholm

Läsarfråga: Hur gör jag det skönt för honom under oralsex?

Fina Eric Rosén
1 av 4
Fina Eric Rosén. Foto:
Joakim Mattsson bloggar på www.nyheter24.se/blogg/diabetesmannen
2 av 4
Joakim Mattsson bloggar på www.nyheter24.se/blogg/diabetesmannen. Foto:
Killpanelen
3 av 4
Killpanelen. Foto:
Leonid ger bra råd
4 av 4
Leonid ger bra råd. Foto:

KILLPANELEN. "Jag skulle vilja veta hur jag gör det skönt för honom under oralsex. Och, är det sant att en piercad tunga gör det skönare för killen?"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Hejsan!

Jag är en tjej på 15 år som har en kille med vilken jag har mycket erotiska helger. Jag skulle vilja veta hur jag gör det skönt för honom under oralsex. Och, är det sant att en piercad tunga gör det skönare för killen? Tacksam för svar!

Killpanelen svarar:

Leonid Androsov, grafisk designer Nyheter24

– Hej! Först och främst, en piercing i tungan sägs vara skönare, men det är inte alls självklart. Vissa upplever nog en mjuk tunga som mer behaglig än något hårt, som en stav eller kula.Ungefär som att alla inte tycker att det är skönare att kyssas med någon som har en tungpiercing.

– Mitt tips är att i stället testa klassikern med is. Stoppa en isbit i munnen och kör på. Låt den glida runt där ordentligt. Isbiten kommer stimulera på liknande sätt som en piercing, och du behöver inte göra hål i din stackars tunga.

– Använd mycket tunga. Det kan låta fånigt och smått perverst men, föreställ dig att penisen och ollonet är en godisklubba. Använd tungan på så vis.

– Sist men inte minst kan du runka av honom långsamt samtidigt som du ger oralsex. En riktig vinnare.

Eric Rosén, nyhetschef Nyheter24

– Hej! Det finns egentligen bara ett sätt att ta reda på det, och det är att fråga honom hur han gillar det. De flesta gillar nog lite olika saker och så länge du ser till att vara uppmärksam på vad han tycker om tror jag att det kommer bli bra. Tänk själv hur svårt det säkert är för honom att av sig självt veta exakt hur du vill ha det. Det är likadant åt båda håll.

– Men ta det lugnt, och fokusera på vad han tycker om och ger gensvar på, så länge du själv tycker att det känns upphetsande och bra.

Joakim Mattsson, personlig assistent och bloggare

– Hej! Tricket är att retas lite med honom innan du går ner för att ge honom oralsex. Smek och slicka fram och tillbaka där nere. Om och om igen tills han blir tokig.

– Samtidigt som du ger honom oralsex så kan du testa att smeka honom precis under pungen. Du kan även testa att trycka lite eftersom vissa män har mycket känsliga punkter där.

Lycka till.

Kommentera
Kopiera länk
Dela