Fredag 18 Jun
Stockholm

Läsarfråga: Vill han bara ligga?

Daniel Paris.
1 av 4
Daniel Paris. Foto:
Jakob Lewander.
2 av 4
Jakob Lewander. Foto:
Killpanelen.
3 av 4
Killpanelen. Foto:
Joakim Mattsson.
4 av 4
Joakim Mattsson. Foto:

KILLPANELEN. "Hur vet man vilka killar som bara är ute efter sex?" Killpanelen ger goda råd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Hur vet man vilka killar som bara är ute efter sex? Jag har träffat sådana som verkar gulliga och snälla men tänker egentligen bara på att ha sex när de pratar med/träffar mig. Hur ska man kunna veta? Säg inte att man ska fråga dem, det funkar inte så! Tacksam för ett svar.

Killpanelen svarar:

Daniel Paris, teveprofil och bloggare

– Nja, du ska nog inte fråga dem men om du nånsin får den känslan att någon är ute efter sex så ligger det förmodligen något i det. Man ska inte undantrycka sin magkänsla, den stämmer oftast.

Jakob Lewander, reporter, statsvetare, musiker och manspojke

– Den här frågan känns lika aktuell nu som någonsin tidigare. Jag vet inte om du har gått på många minor tidigare med killar som verkar intresserade och gulliga men sen visar på raka motsatsen. Jag ska inte säga att man ska fråga, för precis som du säger så funkar det aldrig. Men grejen är att det inte finns något givet sätt att skilja på softa snubbar och osofta snubbar. Precis som det inte går att göra med tjejer.

– Det jag tror är viktigt är också att inte ens killen i fråga ofta inte vet om vad denne har för intentioner med dig. Du ska ju bara vara bekväm i hela ledet och ha sex när du verkligen vill det och det känns självklart och naturligt för dig. Inte för att nån kille verkar gullig och gillar dig. Man kan ju gå på en mina ibland. Men det är tyvärr så det är att leva.

– Därför är jag hemskt ledsen, men jag har inget bra recept. Många gånger är det väldigt enkelt att se om en kille bara vill ligga, det ser du nog också, men i gränsfallen så måste du nog gå på magkänslan och känna efter om ni verkligen klickar så mycket som det verkar, hur rolig är han egentligen, och hur övertygande är hans skratt och hans intresse för vad du har att säga?

– Nu vet jag inte om det handlar om killar du träffar ute som bara vill hem och ligga, eller om det är dejtande du pratar om. Hur som helst. Vill han träffa dig i morgon när han precis förstått att du inte vill gå hem med honom i kväll så säger det alltid något.

– Ligg när du verkligen vill, då minimerar man smärtan om man skulle gå på en mina.

Joakim Mattsson aka Diabetesmannen, personlig assistent och bloggare

– Oftast kanske killen bara hör av sig när han är sugen på sex, och när du säger ifrån så drar han helt plötsligt till med något gulligt.

– Jag känner igen detta väl och mitt tips är att ha tålamod, vänta och se. Jag lovar, du kommer att märka om han bara är ute efter sex.

– Men låt dig inte bli utnyttjad. Enda sättet är nog att du säger som det är: "jag vill inte bara ha sex, då kan du sticka till någon annan!"

Kommentera
Kopiera länk
Dela