Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
87
reaktioner idag
Detta är en kommersiell sektion

Så snuskiga var svenskarna under 2016

Vad händer egentligen hemma i sovrummen? Det kan du få reda på nu! Erotikshoppen Sinful.se har tagit pulsen på svenskarnas sexiga köpvanor under det gångna året, och så här blev resultatet.

Hur snuskiga var vi egentligen under 2016, scrolla ner för svar...

Hur snuskiga var vi egentligen under 2016, scrolla ner för svar...

Genom att kartlägga alla inköp i sin webbshop, har Sinful.se kunnat ta fram unik fakta på svenskornas vanor – alltifrån hur många liter glidmedel som använts i landet under året, till antal sålda dildos. Här under ser du ett urval av det heta resultatet, missa inte heller att spana in hela undersökningen som du hittar här.

SVENSKARNAS SEXVANOR 2016

Sinful har bland annat tittat närmare på antalet meter dildos de sammanlagt har fraktat under det gångna året. Totalt har man under 2016 skickat 1 742 meter dildos till svenska folket. Det motsvarar nästan hela Högakustenbrons längd!


Även handbojor är en populär produkt – och i Sverige har Sinful sålt 2012 set, vilket motsvarar ungefär 10 procents av polisens totala handbojor...


Därutöver har Sinful under 2016 försett svenskarna med 4 671 liter glidmedel, vilket motsvarar cirka 39 badkar, fyllda upp till kanten.


De populäraste sexleksakerna

En analys av försäljningen under 2016 visar att bland männen så har sexleksaker till deras bakdel ökat markant i popularitet. Hela 36 procent har försäljningen av anala sexleksaker för män ökat, jämfört med 2015. En trend som man förövrigt ser i hela Skandinavien – även i Norge, Danmark och Finland har försäljningen av dessa leksaker ökat.

Medan 2016 har varit den manliga rumpans år, så är det en specifik produkt som gått hem hos de svenska kvinnornavibratorn Magic Wand. Magic Wand, som alltså toppar listan bland de populäraste produkterna hos kvinnorna, är en klassik vibrator som blev världskänd när Samantha i Sex and the City använde den i ett avsnitt.

Kiruna – Sverigemästare i sexleksaker


Tidigare i år undersökte Sinful var i landet man spenderar som mest pengar på sexleksaker i snitt, per invånare. Vinnaren blev Kiruna som alltså inte bara är den största och nordligaste kommunen i hela Sverige, utan också den ”sexigaste” under 2016. Med sina 23 000 invånare har Kiruna klättrat upp hela 55 platser jämfört med undersökningen 2015.

Du kan själv titta på hur snuskig din egen kommun är genom att klicka här.

Två namn är snuskigare än alla andra

Sinful tog också tidigare i år tempen på vilka som var Sveriges snuskigaste namn, baserat på hur mycket sexleksaker dessa i genomsnitt köper. Undersökningen visade att Kjell och Inger är Sveriges snuskigaste namn.

Du kan testa hur snuskigt ditt eget namn är genom att besöka Sinfuls namngenerator här.


Är du sexig?