Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Segraren i Nyheter24:s tävling är korad

- 29/05/2009, 20:42 -

Jannika Navfjord får VIP-biljetter till Superior Challenge.

Tidigare i veckan utlyste Nyheter24 en tävling om två VIP-biljetter till kampsortsgalan Superior Challenge. Nu är vinnaren korad. Jannika Navfjord från Farsta kammade hem tävlingen med rätt svar på tävlingsfrågan. Jannikas motivering till varför hon ska vinna biljetterna lydde:

"Jag älskar kampkonst trots att jag är kvinna och mamma till 4 barn. Jag tränar traditionell Karate och har gjort det i 6 år. Jag vill så jätte gärna vinna biljetterna!! Har ingen möjlighet att köpa dom själv... För mej att som ensamstående fyrbarns mamma komma iväg på en kväll som detta skulle ge mej ny energi för resten av året!!"

Grattis Jannika! Du har vunnit biljetter till Superior Challenge.

– Tack. Det är helt fantastiskt!

Hur väcktes ditt kamsportsintresse?

– Jag har tränat karate i sex år. Det är så jäkla kul och man utvecklas som människa. Jag tränar dubbla pass fyra gånger i veckan på Sanshin Kan KK och jag har hjärntvättat mina barn så att de också tränar och tävlar. Min yngsta dotter är i princip född på klubben.

Varför är du så sugen på att gå på kampsportsgala?

– Jag har alltid velat gå på gala, men det är inte alltid man har råd. Eller rättare sagt, man har aldrig råd. Och eftersom jag tänkte börja köra all style snart så är det bra att få inspiration.

Superior Challenge går av stapeln för tredje gången på lördag 30 maj. Bland de tävlande märks fighters som Sami Aziz, Musse Hasselwall, Alexander Gustafsson, Tor Troéng och "Mad dog" Madadi.

Skrivet av: