Nyheter24 storsatsar på kampsport

I dag är det äntligen premiär för Kampsport24.


Som första nationella nyhetssajt storsatsar Nyheter24kampsport. Kampsport24 är Sveriges modernaste kampsportssajt och täcker allt från snabb nyhetsrapportering till längre porträtt och bloggar av sportens profiler. Kampsport24 riktar sig både mot initierade kampsportsentusiaster och en bredare publik.

– Det blir som en sajt i sajten där kampsportskribenter och bloggare ger en helt ny bild av kampsport i allmänhet och MMA i synnerhet, till en bredare publik, säger Nyheter24:s sportchef Eric Rosén.

Bloggare från start blir Tor Troéng (MMA-utövare), Ian Roberto (Expert och kommentator) samt redaktionens Johan Wicklén och Peder Broberg.

Kampsport24 lanseras i dag fredag 29 maj och lovar bästa möjliga rapportering från Superior Challenge i helgen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

Två svenskar till NBA-draften

Bara tre svenskar har tidigare draftats till NBA. I sommar kan ytterligare två väljas i draften.

Golfstjärnan opererad – missar major

3 timmar sedan
Trots fin form på golfbanan drog sig Frida Kinhult ur årets första major, Chevron Championship.

Han är främste svenske poänggöraren

idag 05:52
Torontos storstjärna William Nylander toppar årets svenska poängliga i NHL. Men främste målskytt är Nashvilles Filip Forsberg.

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

idag 05:00
Med knappt 100 dagar kvar till invigningen av OS i Paris är det ännu oklart om Rysslands president Vladimir Putin kommer att tillåta ryskt deltagande under neutral flagg. De som ska lämna rekommendationer till Kreml verkar djupt oeniga om vägen framåt.

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.