Roy Hodgson. Arkivbild.
Roy Hodgson. Arkivbild. - Foto: Dave Thompson/AP/TT

Roy Hodgson på sjukhus – tillståndet stabilt

Roy Hodgson, 76, vårdas på sjukhus sedan han känt sig illamående under förmiddagens träning. Hans tillstånd ska vara stabilt, uppger Crystal Palace i ett uttalande. "Alla i klubben skickar en hälsning att Roy återhämtar sig snabbt" skriver klubben.


Hodgson, Premier Leagues äldste manager, skulle ha träffat medier inför måndagens ligamöte med Everton.

En timma innan pressträffen skulle börja ställdes den in, skrev Crystal Palace på X, före detta Twitter.

Vad som inledningsvis inte framkom var att Hodgson behövde uppsöka sjukhus.

Det är oklart vad Hodgson lider av, men Crystal Palace uppger att Hodgson är under vård och att hans tillstånd ska vara stabilt.

Hodgsons position som manager är hotad. Ryktesspridningen om att Hodgson riskerar att få sparken har ökat väsentligt. Crystal Palace har bara vunnit fyra av sina senaste 19 tävlingsmatcher. Avståndet ned till nedflyttningsstrecket har krympt till fem poäng.

Eintracht Frankfurts tidigare tränare Oliver Glasner nämns som en möjlig ersättare om Hodgson får gå.

Hodgson, som höll på Crystal Palace som ung pojke, annonserande för några år sedan att han skulle pensionera sig och lämnade klubben våren 2021. Efter en tid återkom han som manager i Watford och i mars tog han över Londonklubben en andra gång, då som ersättare för sparkade Patrick Vieira.

Hodgson har under sin långa tränarkarriär bland annat lett Halmstad och Malmö FF till SM-guld, varit manager för Fulham och Liverpool och förbundskapten för England.

TT
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!