Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mad dog utmanar Joakim Engberg

Sport | 31/05/2009 17:03

Reza: De säger att han är bäst. Jag säger att jag är bäst.

– Den här killen skulle vara en av de bästa. Men ni såg - det tog bara en minut, säger Reza till Nyheter24.

Det fanns många profiler på gårdagens Superior Challenge-gala som förtjänar att nämnas. Men förutom Musse Hasselvall, som i tårar berättade för publicken att han skulle pensionera sig från tävlandet, var det ingen som bjöd på sådan underhållning som Reza "Mad dog" Madadi. Han är duktig på mattan. Han är kaos, och han är show.

När Kampsport24 träffade Reza, 28 år, på invägningen dagen innan brusade hans adrenalin som en skakad champagneflaska. Han skulle "ta holländaren i första" och "helst på knock".

I går gick han upp i ringen och Raymond Jarman, en 28-åring som vunnit tre matcher i rad på knock, hann knappt märka vad som flög över honom. Reza vann genom en giljotin efter bara en minut.

"Göra upp"

När domaren utnämnt segraren tog Mad dog tag i micken och skickade iväg en utmaning till en annan svensk, nämligen Jocke Engberg.

Efter galan sprang Nyheter24 på den galne hunden utanför Fryshuset i Stockholm, och passade på att fråga om utmaningen.

– Det finns en kille i Göteborg som de säger är den bästa. Han heter Joakim Engberg. Men jag påstår att jag är den bästa. Så om det är så kan vi lika gärna göra upp, sa Reza till Nyheter24.

Skrivet av: