Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elias Daniel - ny bloggare

Sport | 03/06/2009 08:10

Elias "Actionman" Daniel är världsmästare i thaiboxning och Europamästare i kickboxning och thaiboxning. I dag börjar han blogga på Nyheter24.

Är du peppad?

– Ja, för fan. Det är jag verkligen.

Vad kommer bloggen att handla om?

– Just nu står det inte så mycket om K-1, Showtime och thaiboxning över huvudtaget i medier. Det är mer MMA som puschas. Så jag kommer att köra på det spåret, säger Elias Daniel och tillägger:

– Men den kommer också att handla om mig när jag är ute på mina resor och äventyr.

Vad tror du om framtiden för svensk thaiboxning och K-1?

– Den går spikrakt uppåt. Det är fler och fler som hoppar på thaiboxning, även för att motionsträna, säger Elias och fortsätter:

– Jag tror också att K-1 kommer att komma tillbaka i teveformat. Inte minst genom Showtime som gjorde K-1 stort i Europa. Nu har de separerat från K-1 och kör sin egen liga som verkar väldigt proffsig. Så jag tror att Showtime kommer att vara framtiden för stående fighting i Europa. I Sverige har vi Rumble of the Kings och andra galor. Bland annat Fightnight som tidigare körts på Eurosport och TV7.

Elias är ett mycket välkommet tillskott till Nyheter24.

Hans blogg kan ni följa här.

Skrivet av: