Lördag 25 Sep
Stockholm

Vargarna hävdar option på Lindbäck

Speedwayföraren Antonio Lindbäck kan tvingas kvar i Vargarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Speedwayföraren Antonio Lindbäck valde Piraterna från Motala kommande säsong. Men hans tidigare klubb Vargarna anser att Lindbäck har kvar ett optionsår på sitt kontrakt.

Det har varit ganska lugnt på transfermarknaden i speedway men Piraterna kunde på onsdagen presentera Antonio Lindbäck som klubbens andra nyförvärv efter Daniel Nermark.

– Jag är så klart jättenöjd. Vi har ett koncept som kommer att passa och Antonio ingår i vår långsiktiga plan där vi hoppas kunna vara med och slåss om SM-guld de närmaste åren, säger Piraternas Stefan Andersson.

– Vi kommer inte att lägga någon extra press på honom. Med Tony Rickardsson som teamchef har han alla möjligheter att nå den absoluta världstoppen igen.

I Norrköpingsklubben Vargarna är övergången laddad. Lindbäck var med och körde upp Vargarna till elitserien i år, och klubben anser att en öppning fanns för en fortsättning.

– Vi anser att Lindbäck har ett optionsår kvar på sitt kontrakt med oss och vi kommer att gå vidare med att undersöka detta noga, säger Vargarnas sportchef Michael Olsson.

Men Tony Rickardsson, som sköter Lindbäcks kontrakt, är lugn.

– Jag ser med spänning fram emot att se det optionskontraktet. Det finns inget, säger Rickardsson.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela