Onsdag 30 Nov
Stockholm

Haye närmar sig Klitschko

David Haye ser fram emot att få boxas mot titelhållaren i tungvikt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

David Hayes chanser att få gå en titelmatch i tungviktsboxning har ökat efter att Wladimir Klitschkos manager, Shelly Finkel, antydde att WBO- och IBF-världsmästaren kanske kan vara beredd att boxas mot honom när han ska försvara sina titlar, detta enligt The Guardian.

Fast då gäller det att Wladimir Klitschko lyckas försvara sina mästarbälten i titelmatchen mot den obesegrade ryssen, Alexander Povetkin, senare under året. Så sent som i juli försvarade han sina mästarbälten när han mötte amerikanen Tony Thompson i Hamburg.

– Jag hade en konversation med Shelly Finkel och han sa till mig att de skulle acceptera en match mot David Haye, säger Richard Schaefer som är chef för Oscar De La Hoyas Golden Boy, som i sin tur är allierade med David Hayes nya Hayemaker Promotions.

– Jag gör det när som helst. Jag är inte allt för bråkig över när matchen blir av. I en idealvärld skulle det vara fantastiskt att ha några uppvärmningsmatcher och sedan få den stora titelmatchen. Det skulle hjälpa till att höja kampanjen runt matchen. Ju längre tid det går innan matchen blir av, desto större kommer fighten att bli, säger David Haye om en eventuell titelmatch mot Klitschko.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.