Haye närmar sig Klitschko

David Haye ser fram emot att få boxas mot titelhållaren i tungvikt.


David Hayes chanser att få gå en titelmatch i tungviktsboxning har ökat efter att Wladimir Klitschkos manager, Shelly Finkel, antydde att WBO- och IBF-världsmästaren kanske kan vara beredd att boxas mot honom när han ska försvara sina titlar, detta enligt The Guardian.

Fast då gäller det att Wladimir Klitschko lyckas försvara sina mästarbälten i titelmatchen mot den obesegrade ryssen, Alexander Povetkin, senare under året. Så sent som i juli försvarade han sina mästarbälten när han mötte amerikanen Tony Thompson i Hamburg.

– Jag hade en konversation med Shelly Finkel och han sa till mig att de skulle acceptera en match mot David Haye, säger Richard Schaefer som är chef för Oscar De La Hoyas Golden Boy, som i sin tur är allierade med David Hayes nya Hayemaker Promotions.

– Jag gör det när som helst. Jag är inte allt för bråkig över när matchen blir av. I en idealvärld skulle det vara fantastiskt att ha några uppvärmningsmatcher och sedan få den stora titelmatchen. Det skulle hjälpa till att höja kampanjen runt matchen. Ju längre tid det går innan matchen blir av, desto större kommer fighten att bli, säger David Haye om en eventuell titelmatch mot Klitschko.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Starka Girona fortsätter vinna

Debutanten sprang hem segern i Lidingöloppet

1 timme sedan
Det blev debutanten Carolina Johnson som kammade hem segern i damernas lopp i Lidingöloppet under lördagen. 27-åringen tog en tidig ledning och sprang över mållinjen på tiden 1.54.25.

Viktig seger för Grant och Stark: "Otroligt"

3 timmar sedan
Maja Stark och Linn Grant har vunnit sin första Solheim Cup-match tillsammans. Och det var välbehövligt. USA leder fortfarande totalt, nu med 7–5.

Lista: Här säljs den dyraste ölen – i hela SHL

idag 12:33
En ny SHL-säsong har inletts. Tusentals supportrar flockas för att stötta sina lag varje vecka. Många är det också som under hockeymatcherna unnar sig en kall öl. Men frågan är var den dyraste ölen egentligen säljs?

Max Verstappen snabbast i kvalet

idag 11:46
Den senaste formel 1-tävlingen i Singapore blev en besvikelse för Red Bull-föraren Max Verstappen. Nu får han en chans till revansch i Japan. Under kvalet till söndagens tävling var han snabbast och tog därmed pole position.

Allsvenska ledarstaben 2023: Han tjänar mest i IFK Göteborg

idag 10:18
Nyheter24 har tittat närmare på hur lönelistan i allsvenska storklubben IFK Göteborgs ledarstab ser ut. Genom att se på sex personers årsinkomst har vi kunnat ta reda på vem som egentligen tjänar mest.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.