Kimbo i hårdträning

Tränar med American Top Team inför UFC-fight i december.


I veckan kommer med största sannolikhet MMA-dokusåpan The Ultimate Fighter att notera sin högsta tittarsiffra någonsin.

Anledningen?

Kimbo Slice, säsongens mest hajpade, kliver in o oktagonen och möter Roy Nelson.

Serien spelades in i somras och både Nelson och Slice har varit noga med att inte ge för mycket information om hur det gick. Dock har Slice sagt att han är nöjd med sin prestation och att han förväntar sig att göra än bättre ifrån sig i framtida UFC-matcher.

På en pressträff i veckan berättade Kimbo att han nu tränar med ett av världens mest framgångsrika MMA-team, American Top Team.

Kimbo Slice har varit en professionell MMA-fighter i två år och hans stil har inte ändrats nämnvärt sedan han klev in i buren för första gången.

– Jag slår hårt och försöker lära mig markspelet. Man kan göra mycket, men inte allt, efter två års träning. Ju mer jag rullar desto mer lär jag mig.

Kimbo, som i dag är tungviktare, öppnar också upp för att gå ner en viktklass till lätt tungvikt.

– Jag är en tungviktare, men om någon promotor vill att jag ska gå ner en viktklass så ska jag försöka göra det.

Just nu heter promotorn Dana White. Samme man som under Kimbos första år som MMA-fighter gjorde en del hätska uttalanden om Slice.

– Det är inte så att vi sitter ner och dricker te tillsammans, men vi är affärsmän. Han är promotor och jag fighter – vi gör vad vi gör, avslutar Kimbo.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Inför TUF 10
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.