"Titties" tvingas kriga

The Ultimate Fighter-deltagaren Darrill Schoonover kallas in i armén.


Schoonover, som nyligen gjorde fyra år i armén, berättar i en intervju att han troligen kommer att åka till Afghanistan, och att han är besviken över att han tvingas in i armén igen.

– Först blev jag riktigt förbannad. Jag har redan gjort fyra år för mitt land och nu har jag varit borta från militären i nästan två år. Jag har precis kommit igång med min fightingkarriär, sen händer det här. Men dagen efter beskedet så lugnade jag ner mig. Jag måste göra det här och får helt enkelt komma tillbaka och jobba på min fighting senare.

Team Rashad-deltagaren har avancerat till kvartsfinalen i den tionde säsongen av TUF och kommer där att möta den före detta NFL-spelaren Marcus Jones.

Annars är Schoonover mest känd för sina otaliga konflikter med motståndarcoachen Quinton “Rampage” Jackson, som gett Texasfightern det föga smickrande smeknamnet “Titties”.

Schoonover är sedan debuten 2008 obesegrad i sin MMA-karriär (10-0).

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Tittarrekord
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.