Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Karlsson hoppas in i det sista

Sport | 20/01/2009 12:49

Lukas Karlssons axelskada fortfarande oklar. Skadan har inte kunnat fastställas.

Om Lukas Karlsson kan spela mer i handbolls-VM är fortfarande oklart. Hur allvarlig hans axelskada är har ännu inte helt kunnat fastställas.

– Men det ser väl inte så ljust ut, det gör det inte, säger han själv.

Landslagets läkare Ulf Sigurdsson väntar fortfarande på de röntgenbilder som ska ligga till grund för beslutet om en av landslagets spelmotorer kan vara med när mellanrundan börjar i Zagreb på lördag.

– Vi tar ett beslut senast på fredag. Jag har pratat med axelspecialister i Sverige och Lukas är lite exceptionell i och med att han drabbats av liknande skador tidigare. Därför är han väldigt bra tränad och har en stark muskulatur i axeln, säger Sigurdsson.

Efter att skadan inträffade under matchen mot Sydkorea har Karlsson ägnat sig åt rehabträning. Han har inte gett upp hoppet.

– Det som är jobbigt är att jag har mer hopp om att kunna spela än de som kan det här ordentligt. Självklart hoppas jag in i det sista, säger han.

Fransmannen Nikola Karabatic toppar listan över världens 20 bästa spelare

Skrivet av: