Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barkley fyllekörde till ett blåsjobb

- 01/01/2009, 14:34 -

Försökte muta polisen med en tatuering på skinkan.

Ännu en gång har Charles Barkley blivit tagen av lagens långa arm. Den här gången försökte vara ärlig om sina uppsåt. Det gick minst sagt åt pipan. Polisen stoppade basketlegendaren sedan han i hög hastighet kört förbi en stoppskylt i en av de trendigaste kvarteren i Scottsdale, Arizona. När Barkley sedan vägrade ett utandningsprov fick han följa med till polisstationen. När polismannen frågade varför Barkley körde så fort började cirkusen.

– Jag var på väg till bakgatan runt hörnet med en tjej som förra veckan gav mig en avsugning. Det var den bästa avsugning jag någonsin fått, sa han till polismannen som inte riktigt visste hur han skulle reagera.

När han senare insåg att han inte skulle komma undan från misstanke om fyllekörning försökte han sig på nästa trick. Han bar inte hem den heller.

– Jag tatuerar in mitt namn på din skinka. Eller ännu bättre, jag tatuerar in ditt namn på min, skriver polismannen i sin rapport.

Men varken det eller andra fungerade. Han misstänks nu för rattfylla.

– Jag är besviken över att jag hamnat i den här situationen. Scottsdale-polisen agerade helt rätt. Nu är det en fråga för rättsväsendet. Jag kommer inte att ge fler kommentarer förrän allt är utrett, sa han i dag i ett uttalande till nyhetsbyrån AP.

Det här är inte för gången Charles Barkley är i blåsväder, bland annat efter att ha hamnat i barslagsmål.

Skrivet av: