Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ingen Karlsson i Hammarby

Sport | 16/04/2009 18:04

Landslagsmannen stannar i Tyskland.

Landslagsmeriterade Tobias Karlsson var på väg hem till Hammarby för att förstärka laget i SM-semifinalerna. Men nu blir det ingen flytt för Karlsson. Han blir kvar i Tyskland.

Hans klubb Nordhorn försattes nyligen i konkurs. När det inte fanns några pengar till spelarlöner gjorde sig Karlsson beredd på att åka hem till Sverige. Men sent i går fick Nordhorns konkursförvaltare in de pengar som behövdes för att ha råd att behålla spelarna under resten av säsongen. Det innebär att Karlsson stannar i klubben.

– Ja, det stämmer. Hur länge jag blir kvar är väl lite oklart än så länge, men vi håller på att förhandla om det, säger Tobias Karlsson till Radiosporten.

Nordhorn tvångsdegraderas till nästa säsong. Var Karlsson spelar då vet han inte.

– Jag har ju flyttat utomlands för att testa på en proffskarriär, och finns möjligheten att få fortsätta med den på något annat håll än i Nordhorn så ser jag det som ett alternativ före Hammarby, säger han.

Skrivet av: