Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Cardiff

Sport | 21/04/2009 12:41

Cardiff och Real Madrid spelas tisdag!

Välkommen!

IFK Göteborg vann, x2 på Gif Sundsvall och 1x på Hammarby höll bra men Ålborg och Viking brände.

Tisdag spelar jag på ett motiverat och revanschsuget Cardiff och Real Madrid.

Notera att vi nu avslutat en tipstävling på vårt forum som fokuserat på Champions League. Bwin har stått för prisbordet där man bland annat kunnat vinna en signerad (brassen Kaka) Milan-tröja. Grattis till vinsttrion där jag uppmanar samtliga tre att mejla sina namn, signatur på SO, adress och övriga kontaktuppgifter till redaktion@spelombudsmannen.com. Lägg till om ni redan har ett konto på Bwin.

Observera också att vi snart drar igång en ny tipstävling med bra priser med fokus på Allsvenskan.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Spelombudsmannen.com har firat 8-årsjubileum i februari 2009 med 13.400 medlemmar! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: