Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan om framtiden: "Vi får se"

Sport | 01/06/2009 14:09

Svensken hemlighetsfull i segerintervjuerna: "Är det här ett farväl? Vi får se."

Liga- och skytteligavinst, men återigen tidig sorti i Champions League. Det är antagligen det sistnämnda som gör Zlatan Ibrahimovics framtid i Inter osäker. Efter gårdagens serieavslutning mot Atalanta med medaljutdelning till efterrätt var svensken mycket hemlighetsfull i de efterföljande intervjuerna.

– Vi får se vad som händer. Jag vet faktiskt ingenting, säger Zlatan enligt Reuters.

Om Inter är ett avslutat kapitel lär nästa handla om en klubb i Spanien. Både Real Madrid och Barcelona sägs vara intresserade och Zlatan själv har i en intervju flirtat med dessa klubbar genom att säga att han spelstil "passar bättre i Spanien."

– Är det här ett farväl? Vi får se. Jag har vunnit scudetton, jag har vunnit supercupen, jag har vunnit tre titlar av fem. Jag saknar bara Champions League och italienska cupen, säger Zlatan enligt Corriere dello Sport.

Uppgifter i spansk media gör gällande att både sportcheferna och presidenterna för Barcelona och Inter just nu diskuterar en övergång för "Ibra". Men Barca är inte villiga att betala den höga prislapp som Inter kräver, något som i det långa loppet kan sätta stopp för ett klubbyte.

Zlatans förhållande till Interfansen har varit en het potatis sedan svensken i hemmamatchen mot Lazio först blivit utbuad av dessa och sedan svarat med att göra obscena gester mot supportrarna efter ett mål. Vad fansen skulle säga om han efter den här succésäsongen bytte lag vill svensken inte tänka på.

– Det är så fotbollen är, svarade Zlatan.

Skrivet av: