Målkalas när Elfsborg sänkte Bajen

Två straffmål när Bajen hemmafölorade mot Elfsborg.

Det var Hammarby som började något bättre när Bajen tog emot ligafemman Elfsborg. Trots det var det bortalaget som bröt dödläget efter tretton minuters spel. Med en underbar frispark gav Stefan Ishizaki boråsarna ledningen. En ledning som snabbt skulle försvinnna.

Endast två minuter senare skulle kvitteringen komma. Nyförvärvet Andreas Dahl slog kyligt in bollen bakom Ante Covic på straff.

Första halvlek såg ut att sluta 1-1, men Anders Svensson ville annat. Med ett fantastiskt volleyskott såg han till att Elfsborg återigen tog ledningen.

När bortalaget sedan i den andra halvlekens slutskede gjorde 3-1 på straff verkade matchen vara död. Men Hammarby höll sig kvar i leken genom att replikera snabbt genom Rafael.

Närmare än så kom dock inte Hammarby. Matchen slutade 3-2 till Elfsborg som tog de tre viktiga poängen.