"Bättre bredd i årets TFF"

- 21/04/2009, 19:36 -

Andreas Drugge nöjd med Trelleborgs säsongsinledning.

Tre lag är obesegrade efter fyra omgångar av årets allsvenska. Elfsborg och Malmö är två av dem. Det tredje är, mer överraskande, Trelleborg. Laget har vunnit en match och kryssat i tre.

– Jag tycker att det är en klart godkänd inledning, den enda missräkningen är väl 0-0 hemma mot BP i premiären, säger mittfältaren Andreas Drugge till Nyheter24.

Drugge får medhåll av backkilppan Rasmus Bengtsson.

– Det har fungerat bättre och bättre. Med lite flyt hade vi till och med kunnat få med oss någon seger till. Vi hade ju ledningen mot både Halmstad och Malmö, säger Bengtsson till Nyheter24.

I morgon väntar bortamatch mot Häcken för Bengtssons och Drugges TFF.

– Det blir en tuff match. Häcken är bra hemma på Rambergsvallen. De slog ju Blåvitt med 4-1 där. Men gör vi det vi ska, så ska det kunna bli tre poäng, säger Rasmus Bengtsson.

Andreas Drugge såg Häckens match mot IFK Göteborg och har stor respekt för morgondagens motståndare.

– Häcken är ett bra lag. Det kommer att bli en helt annan match än den vi spelade mot Malmö på Swedbank Stadion. Det lag som har bäst inställning kommer att vinna i morgon, säger han.

Hur bra är Trelleborg i år?

–Jag tycker att vi har en bättre bredd i truppen i år än tidigare. Vi ska givetvis satsa på att vara obesegrade så länge som möjligt, så får vi se hur långt det räcker. Vi har sagt att vi ska nå en plats på den övre tabellhalvan den här säsongen.

Skrivet av: