Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Assyriskas Eddie Moussa mördad - sköts till döds

- 01/07/2010, 12:09 -
Eddie Moussa och hans bror har mördats.

Eddie Moussa och hans bror har mördats.

JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX

Ett brutalt dubbelmord skakar Assyriska. Den 26-årige spelaren Eddie Moussa och hans äldre bror har skjutits till döds och nu ställer klubben in dagens match mot Ängleholm.- Assyriska FF befinner sig i djup sorg och chock efter det tragiska beskedet att en av föreningens spelare gått bort, skriver klubben på sin hemsida.

SÖDERTÄLJE. Assyriskas Eddie Moussa har skjutits till döds. Det var i natt runt tvåtiden som åtminstone en gärningsman öppnade eld med ett automatvapen utanför i spelklubben Oasen mot den 26-årige fotbollsspelaren, hans äldre bror och en tredje man.

Enligt polisen dog Moussa och brodern direkt på plats. Polisen har dock inte gått ut med identiteterna på de döda, men fotbollsklubben bekräftar på deras officiella hemsida att spelaren har avlidit.

"Assyriska FF befinner sig i djup sorg och chock efter det tragiska beskedet att en av föreningens spelare gått bort", skriver Assyriska.

Tre gärningsmän lämnade snabbt brottsplatsen med en moped, som senare hittades brinnandes. De är fortfarande på fri fot och nu har en stor polisinsats inletts för att hitta dem.

– Vi tror att vi vet vilka de är men ska underrätta de anhöriga, säger polisens presstalesman Kjell Lindgren till Dagens Nyheter.

Assyriska, som skulle spela mot Ängleholm i kväll, har ställt in matchen till följd av incidenten.

En tredje man vårdas på sjukhus med allvarliga skottskador.

– Han kommer att klara sig, säger polisens presstalesman Kjell Lindgren.