Troja-Ljungby utklassat av AIK

Totalförnedring på Hovet.


1-14 på de senaste två matcherna. Det är det allsvenska bottenlaget Troja-Ljungbys facit. På fredagskvällen åkte smålänningarna på en ny förnedrande förlust när de besökte huvudstaden för match mot AIK.

Efter 1-6 mot Mora hemma i Sunnerbohov senast blev det nu torsk med hela 0-8. Andreas Jungbeck och Tobias Ericsson gjorde mål i den första perioden. Därefter rann det på i rask takt.

Oscar Ahlström blev tvåmålsskytt för Solnalaget medan Mattias Beck, Jonas Liwing, Henrik Eriksson och Richard Gynge också gjorde mål på en övergiven stackars Christoffer Bengtsberg i gästernas kasse.

AIK närmade sig tack vare segern tredjeplacerade Malmö i tabellen. Efter 22 omgångar skiljer det bara en poäng lagen emellan.

Hockeysverige.se.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.