Västerås stoppade serietvåan

Växjö är tvåa i tabellen, men i mötet i Västerås blev de besegrade. (TT)


Växjö är visserligen tvåa i tabellen, men i det hockeyallsvenska bortamötet i Västerås fick man lov att se sig besegrade. Trots att laget till en början såg ut att hämta upp underläget 0-3 i den sista perioden svarade hemmalaget för en ny offensiv och kunde till slut vinna med 6-2 på tisdagskvällen.

– Anfallsspelet har funkat hela tiden, men nu fick vi ordning på defensiven och då kom poängen, sade Västerås Patrik Juhlin, som svarade för ett mål och en assist, till TV4 Sport efteråt.

Segern innebar att Västerås, under nye tränaren Lars Ivarssons ledning, klättrade upp till en femteplats i den haltande tabellen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.