Söndag 24 Okt
Stockholm

Squid Game - Nyheter, artiklar, reportage och video

Den koreanska serien "Squid Game" hade premiär på Netflix den 17 september 2021. Knappt en månad senare klättrade den upp i toppen som streamingtjänstens mest sedda serie genom tiderna.

Det handlar Squid Game om

I Squid Game får man följa huvudkaraktären Seong Gi-hun – en mycket skuldsatt man som, tillsammans med omkring 450 andra personer i samma sits, blir tillfrågade om att medverka i ett spel. 

Deltagarna vet mycket lite om premisserna innan de tackar ja, utövar att det finns stora summor pengar att vinna. Pengar som kan lösa deras skulder, vilket i Gi-huns fall är högst avgörande för hans överlevnad. 


Men snabbt inser deltagarna att Squid Game är både sjukt, skrämmande och ute efter att döda dem.

Kommer det komma en Squid Game säsong 2?

Det är fortfarande inte säkert att det kommer en säsong 2 av Squid Game. Regissören Hwang Dong-hyuk har sagt att han är intresserad av det, även fast inspelningen av säsong 1 gjorde honom väldigt stressad.


– När jag tänker på att göra samma sak för säsong två blir jag rätt orolig. Ingenting är bekräftat just nu, men så många människor är så entusiastiska att jag verkligen funderar på det, har Squid Game-regissören sagt till CNN.

Här kan du läsa mer om Squid Game säsong 2 och vad den kan tänkas handla om.

Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar om Squid Game!

Visa resten ↓