Väskor

2 Jun, 08:24
Åtta unga saknade har återfunnits i 45 väskor med likdelar i en ravin i staten Jalisco i västra Mexiko, rapporterar lokala myndigheter.
31 Maj, 20:48
Estniska bolaget Bolt stänger ned sin verksamhet för matleveranser, Bolt Food, i Sverige från och med den 25 juni, rapporterar Breakit.
30 Maj, 09:50
I jakt på gömda droger förmådde en polis en 14-årig pojke att visa sitt könsorgan. Polisen dömdes för tjänstefel i tingsrätt och hovrätt, men frias nu i Högsta domstolen.
27 Maj, 12:36
Hundratals tyska tjänstemän måste packa sina väskor och lämna Ryssland inom kort efter nya bud från Moskva.
13 Maj, 13:46
EU-ländernas regeringar har gjort upp om ett förbud mot att förstöra osålda kläder, rapporterar Financial Times.Sveriges regering försökte in i det sista stoppa förslaget men fick till slut vika ned sig, enligt tidningen.
12 Maj, 11:16
Spanarna såg hur männen kom bärandes på tunga väskor i Helsingborgs hamn. När de greps uppenbarade sig hemligheten – ett bagage fyllt med 47 kilo kokain som de hämtat från en sydamerikansk fruktcontainer.
29 Apr, 07:22
När striderna tilltog i huvudstaden Khartum evakuerades Abdullahi Aress, biståndschef för Sida i Sudan.Vi kan, trots att vi har resurserna för det, inte bistå sudaneserna på grund av striderna. Det gör mig förtvivlad, säger han.
21 Apr, 21:40
En man var beväpnad med ett skarpladdat vapen och dessutom iklädd skyddsväst när han greps av polisen i Göteborg.
15 Apr, 07:00
Svenska hamnar är ett av naven i Europa för den omfattande kokainsmugglingen. Ibland bara som en anhalt. Tullverket ser tecken på att Sverige i allt högre grad utnyttjas som transitland för narkotika.
13 Apr, 08:10
Ett kokainbeslag i Helsingborgs hamn i december bekräftar att det finns en direktlänk för kokainsmuggling från Sydamerika till Helsingborg.
5 Apr, 10:04
Är du på jakt efter en ny väska och undrar vilka som trendar detta år? Då har du kommit rätt. Här finns en lång lista med väsktrender 2023.
2 Apr, 10:02
Mitt i begynnande lågkonjunktur är det högtryck i vissa sektorer.Guldhalsband och dyra klockor strömmar in till Sveriges pantbanker – och pengarna strömmar ut – när många brottas med skenande inflation och snabbt stigande räntor.
25 Mar, 15:10
Två vana resenärer guidar till hisnande vyer från tågfönstret och resmål värda att besöka.Det finns en charm i att se hur landskapet sakta förändras, säger Per J Andersson, tågluffarexpert.
22 Mar, 15:44
Ett oönskat besök störde fotbollsherrarnas träning två dagar före EM-kvalpremiären mot Belgien.Men landslaget tror inte att händelsen med den hotfulle mannen ska ha någon påverkan på insatsen.Det var en olycklig händelse, men allting ska vara under kontroll, säger Leipzigstjärnan Emil Forsberg.
8 Mar, 16:36
När mannen och kvinnan greps på Köpenhamns flygplats Kastrup i slutet av september i fjol hade de över två miljoner danska kronor i olika valutor i sina väskor. Duon, som är svenska medborgare, kom till flygplatsen via tåg från Sverige och hade turkiska Istanbul som slutdestination på sina biljetter.
3 Mar, 18:20
Tidigare har tullen stoppat ett par kilo här och där av partydrogen "kristall" som skickats till Sverige via posten.Men i fjol gjordes ett rekordbeslag vid Öresundsbron – gömt i en lastbil hittades närmare 60 kilo av drogen och nu åtalas chauffören för synnerligen grov narkotikasmuggling.
2 Mar, 10:42
Den stins som greps under gårdagen har erkänt "misstag" i samband med tågtragedin.Dödstalet efter den värsta tågolyckan i Greklands historia stiger. 46 människor har bekräftats döda efter frontalkrocken mellan ett persontåg och ett godståg strax före midnatt i tisdags.
15 Jan, 16:01
Ett misstänkt farligt föremål som hittats i en väska på Arlanda flygplats norr om Stockholm var ofarligt och insatsen är avblåst.
14 Jan, 18:30
Fransmannen Bernard Arnaults lyximperium LVMH har aldrig varit så högt värderat som nu.Nyligen ryckte han ifrån Elon Musk och kan med god marginal titulera sig som världens rikaste person.
13 Jan, 09:05
I Tidöavtalet föreslås visitationszoner, där polisen ska kunna visitera personer utan misstanke om brott.Men enligt Jacob Öberg, docent i straffrätt vid Örebro universitet, kan förslaget strida mot Europakonventionen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.