Att säga att status är töntigt är ungefär som att säga att krig är fel. Det är liksom självklart att det är så, eller hur? Nu blev jag lite osäker om det är samma men på ett ungefär, typ, liksom, ba.

Om vi tar en sån sak som att många skrattar åt lajvare. Särskilt hipsters skrattar åt lajvare, hipsters skrattar åt alla på sätt och vis, men om vi tar lajvare vs. hipsters som exempel:

Lajvare är alltså såna som tar på sig alvöron, låtsas vara skogsväsen och i värsta fall springer omkring på Nordstan med sina dvärgyxe-replicor. Ibland träffas dem på olika former av lajvsammankomster och då kan en vampyr få ett ligg med Legolas etc.

Men hipsters. Dom åker till Almedalen, klär på sig rollen som ”social media-vetare” och ”relationsexperter” och ligger med varandra eftersom någon är ”rolig för att vara tjej” eller ”kan få 20 retweets vilket är jättebra för företaget!”.

Det är ju exakt samma sak!! Bara det att den ena formen av hitte-på-namn och låtsas-titlar kan man tjäna stora pengar på eftersom folk faktiskt tar det seriöst.

Kungar kan till exempel få för sig att de behöver en trollkarl som kan lägga skyddsformler på deras byggnader, och på samma sätt kan företagschefer kan få för sig att de behöver någon som på heltid tar hand om deras facebookpage.

Så innan du skrattar åt tanken att ligga med någon som bär svart kappa och pilbåge på ryggen, tänk på vad det EGENTLIGEN är som du håller på med när du ligger med någon som talar varmt om Linkedin (eller vice versa).

Vill påpeka att jag inte vet något utav det här på grund av verklig erfarenhet.

Idag rakade jag i alla fall mina armhålor. Jag smorde till och med in hela min kropp i hudkräm som luktar kokos. Jag ville bara berätta för jag känner mig så otroligt fräsch. Slutade alltså röka för två dagar sen och jag har redan börjat blomstra som kvinna och som individ. Det är nästan som en dröm. Ibland tror jag till och med att det är en dröm men då nyper jag mig själv i klitoriset och då känner jag att jag är vaken.

Nu ska jag sova. God natt och ta hand om er.

Mvh // @hejsonja på twitter.