Senaste

Högre försvarsvilja med utländsk bakgrund

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.
Senaste nytt

Kaos i tågtrafiken: Totalstopp och stora förseningar – ingen prognos

Elbolagen varnar: Kunder kan få betala regeringens miljardnota om elnätet byggs ut

Regeringen vill bygga ut elnät och produktion för miljarder – notan kommer att läggas på elkunderna, varnar elbolagen inför att en elproposition läggs fram på tisdagen.

Kraftig radhusbrand söder om Stockholm – flera hus brinner

Det brinner i en radhuslänga i Alby, sydväst om Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09

Spara upp till 4 800 kronor – med 7 enkla knep: "Avstå från..."

igår 15:44
I deklarationstider kan det vara skönt att se över de privata utgifterna för att se om det går att spara in några slantar. I en intervju med Nyheter24 redogör Anyfins ekonomihälsoexpert, Felix Sjöholm, vad du bör se över och hur mycket du skulle kunna tjäna på att dra ned på utgifterna.

Hatstorm mot kronprinsessan Victorias designer: "Så jäv*a vidrigt"

igår 15:34
Artisten och designern Christer Lindarw har på senare tid gjort klänningar åt både kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle. Nu möts Lindarw av en kritikstorm. Detta då han i helgen smygfilmade gäster på en fest – och hånade deras kroppar.

Vanliga brandvarnaren återkallas: "Förödande"

Nya tjänstebilsdrömmen från Mercedes har över 600 hästar

​En av Mercedes mest ikoniska modeller är E-klass och erbjuds i en rad olika modellvarianter. Nu har utbudet vuxit ytterligare med nya Mercedes-AMG E 53.

Därför fick Per vara med på finalen av Farmen – trots att han hoppat av

Under söndagens final var det några deltagare som saknades. Tidigare har de som hoppat av frivilligt inte fått närvara på finalen. Men Per Eriksson – han var på plats.

Det sa kungen när Frida Karlsson bjöd på champagne

igår 10:55

Tog springnota på 82 000 – fyra personer gripna

igår 10:30
Det stora sällskapet åt och drack för drygt 82 000 kronor på juldagen. Men när det var dags att betala lämnade gästerna Malmökrogen Atmosfär. Nu har flera gripits efter den uppmärksammade springnotan.

Hård kritik mot Zara Larsson efter vulkanvideon: "Fy fa*n vad osmakligt"

Lyko, The Body Shop och Sephora – skönhetsjättarna det går sämst för

The Body Shop, Lyko och Sephora är namnet på några kända smink- och skönhetsföretag som har tjänat storkovan. Men hur går det för jättarna i dag?

Tittarnas ilska mot Fångarna på fortet-deltagaren: "J*vla larvigt"

En ny säsong av "Fångarna på fortet" har gått av stapeln i TV4 och det dröjde inte länge innan en av deltagarna i premiäravsnittet fick tittarna att ilskna till.

17-åriga Maja är försvunnen – misstänkt människorov

Polisen har inlett en förundersökning om människorov efter att en tonårsflicka försvunnit i Marks kommun, rapporterar Mark-Posten.

Värsta konkursvågen sedan 1994: "Stormens öga"

Vi är mitt i stormens öga. Februari var den värsta konkursmånaden av sitt slag sedan 1994. Samtidigt väntas arbetslösheten stiga. Dessutom befaras räntesänkningarna att dröja, vilket förvärrar läget för de redan ansträngda bolagen. – Men det finns en ljusglimt, säger experten Henrik Jacobsson.

Svetlana om livet med Olof K Gustafsson: "Han är min själsfrände"

Svetlana Gustafsson är gift med Olof K Gustafsson, och paret har en dotter ihop. I skrivande stund sitter Olof häktad, men Svetlana har inte slutat hoppas på att de en dag ska kunna flytta tillbaka till Sverige.

Skarpa varningen: Här är spelen som lurar barn på pengar

Prinsessan Kate är "hittad" – det sågs hon göra i helgen

Kate Middleton, prinsessan av Wales, har varit "försvunnen" i flera veckor. Sociala medier har kokat av rykten och konspirationsteorier. Men nu har Kate "hittats". Ett ögonvittne berättar nu vad den brittiska kungligheten sågs göra i helgen.

Totalstopp i tågtrafiken i Stockholm efter brand

Det råder stopp i tåg- och pendeltågstrafiken i Stockholm efter att en brand utbrutit i en transformatorstation i Solna.

Icas skarpa varning till kunderna: "Vi skulle aldrig"

2 dagar sedan 13:03

Lisebergs vattenland Oceana ska rivas – behåller oskadade ytor

2 dagar sedan 11:38
Liseberg och byggbolaget NCC har kommit överens om att inleda rivningsarbetet samt saneringen av Oceanas vattenvärld, skriver de båda parterna i respektive pressmeddelande. I dagsläget finns inget slutdatum för arbetet.

Skatteåterbäring redan i april? Här är vad som krävs

Antikrundan-profilen: Då lämnar jag programmet

Rickard Thunér har varit en del av "Antikrundan" ända sedan 2007 och har blivit en folkkär tv-profil. Men hur länge kan tittarna förvänta sig att experten är kvar i programmet?

Så vet stöldligorna vad du kör för bil

Med hjälp av bara ett registreringsnummer kan man busenkelt kolla upp var någon bor och vilka andra bilar vederbörande äger. På samma sätt kan man även kolla upp särskilda personer för att se hur deras vagnpark ser ut.

Det är lärare trötta på att höra föräldrar säga: "Föräldrar kan..."

Nyheter24 har pratat med idrottsläraren Simon Frostner som berättar hur det är att handskas med elevernas föräldrar och en sak han är riktigt trött på att höra.

Klara Halldórsdóttir tvingas fly vulkanutbrottet: "Överlevnadsläge"

När lavan återigen flödar fram till Grindavík tynar hoppet för Klara Halldórsdóttir om att någonsin kunna bo i sitt hem igen. Det är fortfarande så overkligt, säger hon.

Programledarnas stora utmaning i nya Lyxfällan: “Knepigare”

Långköraren Lyxfällan har sänts i 34 säsonger, och programledarna Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg har hjälpt otaliga deltagare. Men det är inte alltid helt lätt.