Isabella och fästmannen Paul.
Isabella och fästmannen Paul. - Foto: Stina Stjernkvist/SvD/TT/Adam Ihse/TT

Allt om Isabella Löwengrip: Fästmannen Paul, barn, ålder, längd

Isabella Löwengrip, även kallad Blondinbella, är en bloggare, influencer och entreprenör. Nyheter24 har tittat närmare på vad svenskarna googlar mest om Isabella Löwengrip.


Isabella Löwengrip ålder – hur gammal är hon?

Isabella Löwengrip föddes den 21 oktober år 1990 i Järfälla strax utanför Stockholm. Det betyder att hon fyller 34 hösten 2024.

Isabella Löwengrip längd – hur lång är hon?

På sin blogg skriver Isabella Löwengrip att hon är 170 centimeter lång.

Isabella Löwengrip om sin sjukdom: "Gått upp och ner 20 kilo"

Isabella Löwengrip familj – vilka är hennes föräldrar?

Isabella Löwengrip har haft en stormig relation till sina föräldrar genom åren, vilket även Hänt rapporterat om. Hennes mamma heter Camilla Löwengrip och hennes pappa Per Rydberg.

I Söndagsintervjun i P1 har hon öppnat upp och berättat om relationen till sina föräldrar. Hon berättar att de ska ha utsatt henne både för psykiskt och fysiskt våld under barndomen och att de levt med missbruk.

– Där trygghet ska vara finns det ingen trygghet. Varken mamma eller pappa tog emot mig, de fanns inte där, de stod inte bakom mig eller runt mig, sa hon i intervjun, och fortsatte:

– Det var ju problem med alkohol när jag växte upp, det var problem med olika typer av misshandel både fysiskt och psykiskt.

Isabella Löwengrip om relationen till familjen: "Tyvärr..."

Det var flera år som Isabella Löwengrip inte hade någon kontakt med sin pappa. Men hösten 2023 gick hon ut på sin blogg och berättade att han nu var nykter alkoholist och att det gjort underverk för deras relation

"Jag är så himla stolt över min pappa. Han har varit nykter i över två år och jag vet hur mycket han har kämpat", skrev Isabella och berättar att han i dag hjälper andra.

Isabella Löwengrip har återförenats med sin pappa: "Han har kämpat"

Har Isabella Löwengrip barn?

Isabella Löwengrip har två barn tillsammans med exmaken Odd Spångberg. Barnen heter Gillis och Sally.

Vilka är Isabella Löwengrips företag?

Isabella Löwengrip har drivit en rad olika bolag genom åren. Just nu är hon endast befattningsinnehavare av två bolag, enligt allabolag.

De två bolagen är Blonde Capital AB och Löwengrip Invest AB.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Isabella Löwengrip pojkvän – vem är Paul Sundvik?

Sommaren 2020 gick Isabella Löwengrip ut med att hon och den 23 år äldre fotografen Paul Sundvik är ett par.

Han har nu axlat rollen som extra pappa, då han är sambo med Isabella Löwengrip. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur de två turturduvorna träffades.

– Det var en blind date. Jag skulle bli upphämtad på kungliga motorbåtsklubben. Och sedan hämtade han mig och det var kärlek vid första ögonkastet, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg.

Allt du vill veta om Isabella Löwengrips pojkvän Paul Sundvik

Var bor Isabella Löwengrip?

Isabella Löwengrip bor tillsammans med sambon Paul Sundvik och barnen Gillis och Sally i en villa på Lidingö strax utanför Stockholm.

Isabella Löwengrip säljer sitt lyxhus på Lidingö

Är Isabella Löwengrip gift?

Isabella Löwengrip var gift med exmaken Odd Spångberg mellan 2013 och 2019. Nu är hon skild och lever med sin fästman Paul Sundvik. Paret förlovade sig sommaren 2023.

Har Isabella Löwengrip Instagram?

På Instagram heter Isabella Löwengrip @isabellalowengrip.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!