Har Annica Englund slutat med Nuskin?

I april i år sa Annica Englund farväl till influencerlivet med orden:

Jag känner mig klar med att dela med mig av mitt liv som jobb. Jag vill inte känna att jag ska leva på ett visst sätt för att behålla eller öka i följare och på så sätt tjäna mina pengar. Jag vill ha ett mer vanligt liv för jag bryr mig inte om att folk ska veta allt jag gör längre. Är ganska klar med det och känner inte att influencerlivet är för mig.

Det Annica skulle göra istället var att satsa all sin energi på MLM-företaget Nuskin, någonting som mötte stark kritik, inte minst vad gäller deras ”välgörenhetsprojekt” som visade sig vara kommersiellt vinstdrivet.

Har du inte hängt med i svängarna, kan du läsa ikapp HÄR,  HÄR,  HÄR, HÄR, HÄR, HÄR.

Den senaste tiden har Annica inte bara börjat blogga och göra samarbeten igen, utan hon har även sparkat liv i den podd hon tidigare hade med vännen Xenia.
Borta är allt som har med Nuskin att göra, och hon har till och med avföljt sina gamla ”kollegor” på Instagram.

Vad som ligger bakom Annicas beslut att distansera sig från Nuskin kan bara hon svara på. Kanske insåg hon att kritiken mot företaget var ganska så väl underbyggd och att hon inte vill förknippas med det, eller så var det helt enkelt inte så kul eller givande som hon upplevde i början av sin nya karriär?

Annica skriver nu istället mycket om sin och sambon Elias längtan efter att få bli föräldrar, och vilka olika typer av behandlingar hon och hennes kropp genomgår för att försöka bli gravid.
Jag lider så otroligt mycket med henne när jag läser hennes uppdateringar, och håller tummarna för att det ska gå vägen för dem. 💜

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om jag inte minns helt fel så svarade hon på detta igår eller ett par dagar sedan på instagram. Jag kan dock inte komma på vad det var hon svarade, det står helt still i huvudet 😅

   Hon skrev att hon var för upptagen just nu med att plugga inredning. Hon har ersatt sin besatthet för Nuskin till att julpynta. Känns så tomt och sorgligt.

    Har en skärmdump av hennes svar också

    Hon gör så mycket mer. Bara att hon inte berättar det.

     Ja hon gör skönhetsbehandlingar, fertilitetsbehandlingar och gosar med hunden också. Hon kanske trivs med den tillvaron men jag tycker hennes liv verkar sorgligt.

      Så bara för att hon inte visar vad hon gör i verkliga livet på Instagram så har det inte hänt alls? Det är snarare ditt tankesätt som är sorgligt och trångsynt.

      Jag hade gärna sluppit mitt jobb i några månader och gjort samma saker som Annica. Minus fertilitetsbehandlingarna.

      Tycker hennes liv verkar vara så sad, sätter upp julgranen i början på november, då har man fan för mkt fritid

       Jag kan tycka att du isåfall har för mkt fritid som sitter här och säger att hennes liv är sad. Hon kanske har massa fritid men vad som är sad eller inte beror väl på vem man är. Kan komma på tusen saker som är mkt mer sad än att pynta granen nu.

       Eller så blir man glad av lite fint julpynt i den så mörka hösten. Jösses, låt folk pynta när de vill. Så länge de inte bryter sig in och våldpyntar hemma hos dig, då förstår jag att du regerar.

       Sorgligt liv bara för att man gillar julen och julpyntar lite tidigare än dig? Alltså kom igen 😂😂

       Så det tar längre tid att julpynta i december än i november? När går gränsen? Och är det samma sak med andra tidskrävande uppgifter? Om jag lagar mat klockan 22 istället för klockan 19, går det snabbare då?

        Tycker man får pynta när man vill, men vad har det med tid att göra? Tar det en månad?
        (Försöker inte va dryg, är bara trög.)

       Det är många som gör i Nordamerika. Pyntet ska upp strax efter Halloween liksom.

       Det gjordes faktiskt en studie för något år sedan då man kom fram till att tidigt pyntande (julpynt) kan öka din lycka och glädje. 😅 Prova att googla. Tror Aftonbladet skrev om det häromdagen.

       Jag satte precis upp min julgran
       Tycker inte att mitt liv är sorgligt överhuvudtaget.

       Jag blir glad av ljusen och tycker om att njuta av granen länge istället för någon eller ett par veckor. Julstämningen är härlig och jag ser ingen anledning att skjuta upp den.

       Ja, hon kanske har mycket fritid? So what?

       Jag har 7 barn, jag julpyntar i Nov och jag har allt annat än för mycket fritid. Julen är den enda högtid vi firar och vi går all in! Barnen älskar det. 🙂

       Början av November hmm

      Förstår du hur tuffa fertilitetsbehandlingar är? 😓 Både fysiskt och psykiskt. Usch vad nedvärderande sagt.

      Alltså prova trycka dig full med hormoner 24/7 i en månad så får du se hur mycket energi du har över!

       Det har jag gjort, jobbade på som vanligt. Påverkades inte alls av det förutom att magen kändes lite uppsvullen ( inte så konstigt med tanke på att jag hade 17 ägg) . Men det är väl olika då.

        Skönt för dig! Jag kunde inte jobba nån av mina tre IVFer, fick migrän av alla hormoner.

        Kul, grattis! Nyhet för dig kanske: alla kroppar är olika och reagerar olika! Du är otroligt trög om du inte förstår det.

         Men om mia skriver positivt vad fan är ni för några som slår ner på det. Hon får känna precis det hon känner. Börjar bli riktigt otäck stämning här inne! Många vill bara bråka.

          Tack! Sjukt otrevligt svar.

         Jag skrev ju att det var olika…

    Jävligt sjukt att julpynta nu

     Jävligt sjukt är väl att ta i.
     Lagom nu, man vill ju hinna se myset, värmen och andan innan det är över.

      Det är ju därför man pyntar till Jul och tar bort det i slutet på januari. Istället för alla som pyntar nu och sen ska allt bort typ på Juldagen.

       Neeeej, man ska längtaaaaa.

     Det är första advent på söndag, så heeeeelt galet är det ju inte. Även om jag låter mitt julpynt vara kvar i källaren några veckor till.

     Är du en sådan som får rusande hjärtklappning när någon dricker julmust i oktober och pyntar julgranen innan 23e december också?

      INGEN JULMUST FÖRE 1:A ADVENT!

       Före 1:a advent? Ingen julmust före JULAFTON!!!

       Jag drack julmust till middagen idag (och igår) 😌🙏🏼

        Jag med. Adventsstjärna är uppe, advenstake pyntad. Håller på med pepparkakshus dessutom.

        Har aldrig förstått det där med att ta in granen dagen innan jul, vänta med julmust och saffransbullar och allt sånt till sent in i december.. ja menar, 2 dagar efter jul är man ju trött på julen typ? Då vill man ha nyår och fest och kasta ut både gran och alla tomtar, röda kuddar och pynt. Nej, julen är mysig INNAN jul, inte efter. Låt henne njuta så långt innan hon vill 🙂

         Man är inte trött på julen två dagar efter julafton om man väntar lite med att pynta.
         De är ju för att folk sätter upp sin gran i november de hinner tröttna. (Utgår från mina personliga prefesenser såklart)

     Är väl inte sjukt. Själv tycker jag det är jättemysig med julpynt ☺️ Julpyntar också tidigt och jag mår bra 👌

     Vanligt i Amerika.

      Alltså Kanada verkar vara så bra land. Bara hört gott om det. Sedan tycker jag det är urkul med julpynt redan nu. Man blir gladare. 😊

     Jag adventspyntar till första advent och julpyntar typ en vecka innan julafton. 🙂

     Varför? Jag klädde granen idag, kokade pepparkaksknäck i helgen och bakade lussekatter för två veckor sedan. Det är underbart att ha julstämning redan i november.

     För mig är det bästa med julen själva stämningen. Kan nästan bli lite sorgsen på julafton när allt är över. Nu (nedräkningen fram till jul) är bästa tiden 🎄.

      Men det är ju inte över? Julen varar minst till trettonhelgen 6 januari, egentligen även över tjugondedagen 13 januari. Däremot börjar inte julen förrän 24 december…

    Nej hon skrev att hon pluggade inredning, inte att det tog för mkt tid. Hon skrev att nuskin kräver engagemang och kraft och hon har ju tidigare delat att alla mediciner mm för IVFen hör henne jättetrött osv

  Varför kan hon inte bara driva insta för skojs skull och leva på miljonärpojkvännen?
  Om min pojkvän, som jag även vill skaffa barn med, vore miljonär då kan ni vara så säkra på att jag hade levt på honom.

   För att man har respekt för sin partner och sig själv. Lämnas du av din man står du där utan pengar och knapp arbetserfarenhet.

    Deras ”driva sin instagram för skojs skull”.
    Hålla liv i den som en backup.

    MEN OCKSÅ: Snälla tjejer, ska ni skaffa barn med en man se till så att ni gifter er och säkrar er framtid.
    Vi har blivit lurade till att fortsätta ta föräldraledighet och ansvar hemma samtidigt som vi tackar nej till äktenskap och alla dess fördelar. Vill han (eller kag) lämna, då ska inte någon lida ekonomiskt om det går att undvika.

     Eller så ser man till att man har ett jobb och egen inkomst innan man skaffar barn med någon. Och att den man skaffar barnet med är intresserad av att ta hand om barnet också.

      Mmm sitt du där och gråt när verkligheten av en separation och dess vidrigheter gör sig påmind och du inte får ett öre trots att du dragit hela hemmalasset.

       Vad i min kommentar var det du inte förstod?

     Håller med dig. Det är oftast mycket smidigare att mamman tar ut mer föräldraledighet (vissa ammar i 1 år eller mer) så säger sig självt att man då får en sämre ekonomi. I ett äktenskap delar man pengarna så blir mycket mer rättvist. Jag är gift och glad min man inte började tjata om äktenskapsförord. Med tanke på vårt ojämställda samhälle är det orimligt att mannen ska kunna dra sig ur ett äktenskap utan att förlora ens 10 kr. Vi kvinnor förlorar ofta mycket på föräldraledighet, vabb, pension, kvinnoyrken, skilsmässa m.m.

      Exakt, och om han inte vill då är det hejdå.
      Kommer aldrig skaffa barn med en man som värdesätter pengar över sin familj. Även om jag skulle vara den som lämnar så är det väl självklart att han har en skyldighet att hjälpa mig ekonomiskt om det behövs. Har ju burit barnet med allt vad det innebär, genomlidit den värsta smärtan en människa kan överleva, ammat, varit föräldraledig, förlorat på pensionen etc.
      Bara rätt att han ska hjälpa mig (eller jag honom) vid en separation.

     Behöver verkligen inte gifta sig för det. TJEJER, gift er inte bara för det.

      Du måste vara tjej, bara vi är så dumma.

       Säg det till alla dumkåta män som gifter sig med en ung asiat och sen blir lurad på alla pengar.

        Hon är iaf en överlevare och realist, till skillnad från dig.

         Jag (19:49) är inte 21:09.

         Men eftersom du verkst vara en idiot så svarar jag inte mer.

        Läste en kul artikel om detta fenomen. Från en asiatisk vinkel. Tydligen tycker många där att Nordiska män är lite dumsnälla och asiatiska familjer känner att de utnyttjar detta. Deras skuldkänslor över detta men även öppna acceptans att deras döttrar väljer ”offer” I väst. 😂

     Fast det är bara att skriva papper och avtal. Det ska du även göra om du gifter dig, speciellt om man inte är insatt i ekonomin
     Pengar och andra tillgångar kan om man är lite listig, ”försvinna”.

      Men då har man iaf gjort något. Att bara sätta barn till världen och sen tack hej dagen ena ”inte är kär längre” och allt avd det innebär..nä, gör rätt.

      Superkonstigt att man ska ha utbildning, fast jobb och bostad innan man skaffar barn men inte säkra sin relation och ekonomiska situation om allt skiter sig.

       Ja, tyvärr är ju inte bostad, utbildning och jobb någon garanti för att man kommer klara sig bra ekonomiskt efter en skilsmässa. Man säljer det gemensamma boendet och har därmed mindre pengar att köpa ett eget nytt boende. Man vill kanske bo kvar i samma område och bo nära den andra föräldern. En inkomst är alltid mer sårbart än två, man behöver pussla mer när man är ensam. Tycker det är viktigt att man då när man separerar har samma förutsättningar för att kunna bygga upp sina nya liv.

        Speciellt med tanke på att alla inte separerar som vänner. Det kan bli riktigt fult och då ska man ha lagen på sin sida annars får man skylla sig själv.

   Är man fru till en toppidrottare så ja, då hade jag också levt på min man. Hela det gemensamma livet styrs ju då av idrotten och man kan tvingas flytta när som helst. Hade knappast försökt klämma in jobb med hjälp av nannys eller hålla på och söka jobb för att sedan säga upp sig så snart mannen fått kontrakt någon annanstans. Att jobba så är inte jämställdhet för mig. Men naturligtvis hade jag sett till att ha framtiden säkrad om vi skulle gå skilda vägar.

    Precis, hon offrar ju sin familj, hemland, vänner, karriär osv. Minsta han kan göra är att bjuda på livet i Kanada.
    Hon är ju inte tvungen att flytta dit men han är ju inte tvungen att flytta dit heller.
    Kompromiss innebär att båda får det näst bästa.

     Håller med. Tråkigt om man ska behöva hävda sig genom att dra in pengar som blir som kaffepengar jämfört med idrottarens lön. Bättre att hävda sin rätt att vara fri att göra vad man vill med sin tid efter att ha offrat så mycket.

      Fast de flesta människor VILL jobba. Man vill känna sig behövd, ha ett syfte och en mening utöver att bara vara fri och leva på någon annan. Det kallas självständighet.

    Fruar i Amerika har rätt till männens inkomster och pension, även om de skiljer sig. Därför att man ser hemmafruliv som ett arbete. Helt andra signaler än i Sverige alltså.

  Aldrig försent att komma till insikt och ändra sig.

  👏

  Så om det är för att hon inte har tid, varför har hon avföljt alla sina gamla ”kollegor” då? Kom hon på kant med allihop när hon ville kliva av cirkuståget?
  Jag köper inte att hon inte har tid.
  Jag har förlorat familjemedlemmar som valt Nuskin framför vänner och familj. Jag tror det lutar åt nåt liknande. Nån har ställt henne mot väggen eller bara kritiserat hennes val tillräckligt för att påverka henne.

  Hon svarade typ att hon inte kan jobba så mkt som hon behöver med det.

  Men vänta, var inte fördelen med Nuskin att hon inte skulle behöva jobba så mkt..?

   Det är väl ett pyramidföretag? Så nu har hon cashat in före raset kommer.

   Jag tänkte också det! Grejen med Nuskin var ju ”jobba när du vill, var du vill, bestäm själv”. Och nu är det flera av de tjejerna som jobbar konstant.

  Någon annan som reagerade på det hon precis skrev om att folk ska sluta skicka IVF-pepp på Insta? Förstår och respekterar att hon inte vill ha det men kan inte låta bli att tycka att hon låter lite hård mot följare som säkert berättar om sina egna resor för att bidra med hopp. Jag är en av de som har skrivit till Annika efter att ha lidit av ofrivillig barnlöshet i många år, genomgått över 10 IVF och drabbats av flertalet missfall. Jag fick tvillingar till slut och ville bara väl när jag skrev till Annika och berättade min historia. Blir lite ledsen av hennes relativt hårda ord om att hon minsann inte vill höra om andras resor.

   Relaterar till båda. Jag är själv förälder tack vare IVF, och i början av min/vår resa så blev jag peppad av att höra andras ”sucess storys” men när man själv gång på gång misslyckas (kom inte på ett bättre ord, sorry) så ruttnade jag rejält på att höra om andras historier och deras försök att peppa mig. När man väl har sin bebis så är det så lätt att glömma vilket krig det faktiskt är att komma dit och även om man bara vill väl är det viktigt att komma ihåg att alla hanterar sin resa olika ❤️

   P.S Sitter i mörkret och sjunger vyssan lull för min snart 3 åring, så fruktansvärt tacksam för IVF!!

   Fast nä. Man orkar inte höra alla andras solskenshistorier hela tiden när man går igenom ett helvete själv. Även om du och alla andra menar väl så är det sååå påfrestande. Alla blir inte peppade av andras solskenshistorier – jag är en av dom.

   Om du blir ledsen av att hon säger ifrån, då kan du tänka dig hur ledsen hon är över att höra en massa historier från andra (som hon varken bett om eller nån hon känner).

   Respektera henne istället och skriv inte.

   Man är ju olika individer. Bara för att du tillslut lyckades, så innebär det inte att jag kommer lyckas. Och då ska nån trycka upp det på en, när man redan sitter med ett trasigt hjärta för man går igenom nåt fruktansvärt tufft.

   Har hon inte bett om det – skriv inte. Enkelt. Är helt på hennes sida här

   Jag kan ändå förstå Annica där. Jag kan tyvärr inte få barn alls (inte heller mha IVF) och det kan vara otroligt påfrestande att hela tiden höra andras success stories eller få tips och råd, frågor om varför man inte adopterar eller är fosterhem eller klassikern ”man kan få barn på andra sätt än biologiskt”. Får man ETT sådant meddelande så kanske det känns ok men när ALLT är på det sättet så blir det ju för mkt. Bara för att jämföra så kan jag alltså INTE få barn pga sjukdom/trasiga reproduktionsorgan men trots detta så får jag höra ”slappna bara av så ska ni se att det löser sig” och massa andra oönskade tips. Till sist rinner liksom bägaren över. Kan tänka mig att för Annica som kanske med hjälp kommer bli gravid och troligtvis är det det enda hon tänker på, ja då orkar man inte höra 400 historier om hur bra det gått för andra.

    Exakt!! Jag (skrev ovan) känner samma. ”Med du kan ju adoptera?” – så säger aaalltid de som redan har barn. Adoption är jättefint. Men det är inte samma sak. Och absolut inte en tröst när man går igenom ett helvete.

    Så nä, är helt på Annicas sida här. Oförskämt av folk att skriva sin historia om hon inte bett om den.

    Bara för att det funkat för dig, funkar det inte för mig. Vi har olika kroppar, så är det. Man kämpar på och försöker överleva sitt och samtidigt leva livet så normalt som möjligt. Usch alltså, då vill man inte få såna historier upptryckt i nyllet 😓 Och hon lär ju få eeeeextremt många såna.

   Nej, tycker inte alls det är hårt av henne. Så sjukt beteende att gå och ge oönskade råd. Har ni ingen hyfs?

   Jag är ledsen men nej jag känner inte med dig i den frågan. Att kämpa, månad efter månad, med ofrivillig barnlöshet är ett helvete och man känner sig ofta så extremt ensam. Andras ”peppande” ord hjälper inte. Så länge man själv inte blir gravid och får barn är det totalt ointressant att höra om andras lyckliga resor.

   Som vän till en person som kämpar kan man helt enkelt fråga ”hur mår du?” och lyssna på vad personen vill säga. Som följare kan man skicka några hjärtan, men det är allt. Oavsett, så ska man respektera hennes önskan. För det är ett helvete som man inte får paus från någon tid på dygnet.

    Svar till min egen kommentar. Scrollade igenom hennes flöde lite fort och man ser tydligt att hon bär på något tungt. Hennes blick ustrålar inte lycka. Lider så med henne och hennes outhärdliga kamp.

   Nej vad okänsligt och onödigt. Kan du ens föreställa dig att vara mitt uppe i IVF-träsket, inte veta om man någonsin kommer få barn, inte veta om allt kommer bli bra – och så får man DM på DM om andras barnlycka!? Jag hade aldrig fixat det om jag vore hon. När man försöker bli gravid så är man medveten om att vissa lyckas. Man behöver inte få det upptryckt i ansiktet liksom.

   Jag fattar på ett intellektuellt plan att ni som skickar såna DM inte menar nåt illa men jag ändå inte begripa att man är så okänslig och oförsiktig med andras känslor.

   Men när man är mitt uppe i det så orkar kanske inte alla ta till sig att andra kämpade i X antal år och sen minsann fick dem barn😤 och vad hjälper egentligen din historia? Finns ju inga garantier för att just andra tillslut ska lyckas som ni gjorde. Folk verkar ha något sjukligt behov av att klistra på sina egna resor på andra. Istället kan man önska en lycka till, att visa att man finns där. Och ni som ”kommit ut på andra sidan” alltså fått barnet tillslut, har inte tolkningsföreträde här utan det sitter den drabbade på. Det är Annica som helt och fullt bestämmer vad hon orkar höra på. Inte du eller andra, att du kränks av det får mig att undra om du glömt vilken vidrig process ivf mm är. Sitt ned och var tyst.

  OT – Josephine Quist. Såg precis hennes vlogg där hon och killen är i Amsterdam. Vi är ju fortfarande i en rådande pandemi. ”Sån otur att det blir lockdown nu efter kl 19 så vi inte kan gå på restaurang, just our luck”.

  Usch knyter sig i magen. Folk dör och vi kämpar på för att inte smittan sks bli värre, men då väljer vissa att resa ändå och sen klaga över att inte kunna göra nåt pga restriktionerna. Känner bara… Ha lite perspektiv? Känns så nonchalant.

  Förstår att man tycker det är tråkigt, men ändå.

   Hon är väl inte ens vaccinerad heller och spred massor propaganda nyligen också 😂 Josephine är nog den ”influencer” jag tål minst. Sån översittarattityd, tror att hon är finast och bäst samt verkar ibland otroligt dryg i podden.

    Ingen aning. Tycker dock det känns så extremt bortskämt och naivt att tycka det är orättvist att det införs nya restriktioner 😳 ”Folk dör, men faaaan vi kan inte gå på restaurang”

    Yep. Hon är inte vaccinerad. Hon skrev även senast idag att hon varit och testat sig då hon känt sig krasslig i helgen. Så jäkla korkad att man inte vet vart man ska ta vägen.

  Ja, alltså det är dubbelt för mig också.
  Efter två år med IVF så är det riktigt tungt och hjärtskärande att inte ha lyckats ännu.
  Vi har två frysta embryon kvar, och kliniken har sagt att om inget av dem fäster så kommer de att bestämt råda oss att försöka med donerade ägg. Och det gör mig så himla ledsen och nervös. Och jag vet inte vart jag ska vända mig för att prata om det här.
  Men jag blir ändå upplyft av historier från de som har lyckats. Men kan få ångest och avundsjuka när jag ser föräldrar med barn på stan. Och alla sprutor och hormoner gör en ju inte direkt mer stabil. Men jag hoppas verkligen att jag får sjunga godnattsånger i mörkret i framtiden.

   Det här var alltså ett svar till Anonyma 21:an högre upp i kommentarsfältet 😅

   Hur många ggr har ni satt in embryon? Vi fick en färsk insättning och 2 frysta.

    Vi har satt in ett fryst embryo. Och har nu alltså två frysta embryon kvar.
    Hur gick det vid dina insättningar?

     Det lyckades med det färska embryot sedan 3 år senare tinade de upp det första frysta men det klarade inte upptiningen men med det andra upptinade lyckades det. Verkar inte spela någon större roll om det är färskt eller fryst.

      Åh vad bra att det lyckades! ❤️
      Till mig har de också sagt att det inte gör någon skillnad om det är färskt eller fryst. Och eftersom jag stod i kö för att operera bort en polyp i livmodern så tog vi först ut ägg och befruktade dem och fryste dem. Och nu när de äntligen har tagit bort polypen (långa vårdköer 😅) så har vi äntligen börjat med att sätta in embryon. Hoppas att det kommer att lyckas för mig också.

   Hej. Gå in och kika på Superlippa på Instagram. De har gått igenom äggdonationer och hon skrev så himla fint om det för ett tag sedan. Förstår att det inte är det man vill men hon skrev verkligen så bra om det. Hoppas att de går vägen med de embryon ni har ❤️

    Tack för tips och pepp!
    Jag vill verkligen veta mer om äggdonation och har så många frågor. Och om jag kan känna att det känns bra att få ett donerat ägg så vore det fantastiskt.

   MW: ❤️❤️❤️❤️

  Helt ärligt så tror jag hon tjänade rejält bra med pengar och gör det fortfarande. Så därför valde hon att ”gå i pension”. Hon hade liksom nått en bra höjd i pyramiden att hon slutligen faktiskt kunde luta sig tillbaka. För funkar det inte som så att de som är under henne i pyramiden fortfarande tjänar en summa pengar som liksom blir hennes till viss del? Eller har jag fattat det fel? Typ som att hon tjänar en viss procent som alla de under henne lyckats värva och de som dom värvar, värvar i sin tur nya som värvar nya.. och rullningen är igång. Fett jobbigt förklarat jag vet men jag är trött. Godnatt.

   Genom att ha en viss group volume tjänar hon fortfarande pengar, men det kräver även pv (personal volume) som hon drar in genom försäljningar på sin egen sida (eller genom att hon köper tillräckligt många produkter för egna pengar = inventory loading) för att behålla sin rank. Så om hon missar sin pv en eller ett par månader så tappar hon sin rank och åker ner ett eller flera steg, trots att resten av hennes downline fortfarande säljer. Tappar hon rank så tappar hon också intäkter så man kan inte bara ”ta en paus” utan det kräver rätt mycket jobb.

  Jag som precis köpt en bil med Regnummer MLM och gett den namnet Annica..

  Hon har skrivit om nuskin på bloggen nu. Hon har sitt konto kvar men hon jobbar inte aktivt med det för att det stressar henne för mycket.

  Har du sett vilken osmaklig reklam Petra Tungården gör på sin Instastory för Vakta? Snacka om att kommersialisera på tjejers rädsla och otrygghet.

  Och nu är Nina Glimsell gravid. Visar upp en stor babymage.

   Yes. Annica visar både på sin story och skriver i sin blogg att hon stängt av alla notisar för de som lyckats bli gravida. Ganska uppenbart att det rör sig om Nina.

   Det gör nog extra-ont att se att både Nina och Emilia (som alla har dejtat Marcelo) numera kan titulera sig mammor.

    Tror inte att hon menar specifikt Nina. Annica har nämnd det innan att det är svårt att se ”alla lyckliga babybilder”.

    Jamen ja, tänker det också att tro fan det gör ont och måste kännas som att alla andras liv går framåt – att inte bara exets ex eller vännernas gravidmagar växer, snart att deras barn börjar gå och prata, senare börjar skolan och vem vet kanske till och med hinner ta studenten före man blir gravid – oavsett gör bara att det blir ännu mer tydligt att ens eget liv står helt still ”fastän” hon lever lyxliv. Det är en livskris, står hundra procent bakom Annica i detta att blockera allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *