Nellie Berntssons öppna meddelande på Instagram

Bildkälla: Stella Pictures

Nellie Berntsson har postat ett inlägg  på sin Instagram Story, som skulle kunna kallas för en smula kryptiskt.
Kryptiskt, ja, kanske för den som besöker min blogg för första gången, men kanske inte för de som varit med ett tag. Det har nämligen stormat i omgångar i den Bengtsson-iska sfären, där båda föräldrarna varit ute i kylan i olika omgångar, samtidigt som Nellie et al. kuskat land och rike runt med sitt flyttlass. Hon är nog den influencer som skulle kunna utmana Emilia och Marcelo i antal flyttar på kort tid, och det säger en del.
I början av februari 2024 svarar Nellie på frågor om den senaste flytten som gick utomlands, men redan den 16 mars var de alltså tillbaka på svensk mark igen, med hästar och hela klabbet.
Men tillbaka till Nellie Berntsson och sättet hon använt sina sociala medier för att kommunicera kring – eller ”jävlas med” – den förälder som för tillfället är ute i kylan.

Så här har det sett ut:
I maj 2021 söker Nellie efter ett akutboende för sin mamma och lillasyster, och senare samma månad skaffar de tre kvinnorna matchande tatueringar i form av tre flygande fåglar.

I september 2021 svarar Nellie på frågor om föräldrarnas separation, och berättar att mamman och syster fått tag i mer av ett permanent boende.
Vad gäller pappan så skriver Nellie här att hon tycker att det är högst opassande av pappan att introducera sin nya kvinna och Instagram och att det är någonting hon kommer behöva bearbeta länge.

I februari 2022 blev Nellies mamma inringd för att vara med på Nellies förlossning, efter att de båda blivande föräldrarna testat positivt för covid-19.

Bildkälla: Nellie Berntsson Instastory

Efter att Nellie fött sonen V med sin mamma vid sin sida, så hände någonting och helt plötsligt var det inte längre pappan, utan mamman, som stod på dotterns ”shit list” och nu postar alltså Nellie ett inlägg med den här texten på sin story. Hon skriver inte att ”hon” är mamman så man får göra sin egen tolkning av vem mottagaren av texten är, men vem skulle det annars vara?

En sån dag idag.
Känns som någon sitter på mitt bröst.
Allt jag gör känns fel.
Jag gör inte tillräckligt mycket.
Gråter när ingen ser.
Känns som att jag inte har något.
Gjorde jag rätt nu ?
Är dom sura nu?
Varför skrev hon inte grattis på Valentins födelsedag?
Varför fick han ingen present?
De finns ju bara honom?
Varför måste jag välja? Hon lovade.
Varför exkluderar hon mig
Varför kan vi inte prata
Inget godjul till Valentin
Ingen julklapp till Valentin
Det känns som att någon sitter på mitt bröst
Skit i mig då, tänk på honom.
Jag går sönder
Jag är så ledsen
Arg
Besviken
Krossad
Rädd
Flyttar=flyktar=letar efter trygghet
Hon lovade

Den här är ju lite extra intressant med tanke på vad jag tagit upp om just Nellies flyttar:
Flyttar=flyktar=letar efter trygghetJa, det kommer komma ett inlägg om Bloggbevaknings framtid. 

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem bryr sig om den här tjejen och hennes privata familjeangelägenheter? Har folk inget att göra?

   Hon la ju själv ut om det till sina 300 000+ följer, så vad babblar du om?

   Tror du missar syftet med denna sida.

    Verkligen…

   Tycker Anonym 18:03 har en poäng.

   Det fungerar inte att skuldbelägga någon publikt om man vill återfå en fungerande relation.

   Ett barn är inblandat och jag anser det olyckligt att Nellies klagan har fått ytterligare spridning via BB. The shit hits the fan.

   Tragiskt om detta är BB:s framtida inriktning.

   Ursprungligt svar hamnade fel, i slutet. Har ingen koppling till personerna.

  Åh det här påminner mig om när man hade Lunarstorm och kunde uppdatera sin ”dagbok” för sina vänner… 😆 Jag försökte alltid skriva så kryptiska – men ändå obvious – saker för att folk skulle tycka man var spännande men ändå mystisk. Exakt en sån här text hade jag kunnat skriva då! Obs: då var jag 12 år

   Haha, igenkänning! Men tänker att om något är väldigt svårt så kanske det också är lättare att skriva kryptiskt, ska man berätta hela historien så blir det liksom lite mer svart på vitt, det här är ju enklare att ta tillbaka liksom och uppenbart skrivet i affekt vilket också lite förmildrar beteendet (dvs att skriva öppet angående en annan människa). Skriver man precis hur det är och vad man känner framstår man lättare som den elaka i situationen.

   Haha 🙂 Var så himla kär i en kille och alla mina blogginlägg på Lunarstorm var diverse budskap till honom. Kommer dock inte ihåg om han ens var inne och läste dem.

    Haha jag brukade skriva ut en låttext, typ en mening, som ett gömt budskap till killen jag var kär i. Han fattade garanterat ingenting.

     Vad menar du, tolvåriga pojkar är ju så bra på att förstå subtila hintar och djupare meningar?

  Influencers som bus:ar sig nu och tar kort! Glöm ej notera nyansskiftningen mellan kropp och fötter innan ni postar 😉

   Eller tvätta händerna ordentligt efteråt. De Trumporange handflatorna är oändligt många just nu..

    Hur lyckas man det använder som inte en busvante?! 😄

     Man kanske har en bebis och försöker BUSa när hon sover, och hittar inte handskjäveln så man kör med händerna – sen vaknar bebisen och då går det som det går!
     Eller var det bara jag.

      😂🧡

      Eller, har legat hemma några veckor nyförlöst med kejsarsnitt å tvillingar. Ska äntligen BUSA igen å känna sig lite fräsch och pigg efter långa nätter med dubbelammning. Drar på ett perfekt lager. Det går nån timme, bebis ett vaknar å man ammar, buffar på bebis två å passar på att amma den med. Man lägger sig på soffan. Bebis ett börjar gråta, måste byta blöja. Helvette ser hon inte konstig ut i ansiktet? Poletten trillar ner. Helvette jag har ju BUSAT precis hela kroppen. Försöker ivrigt tvätta båda bebisarna i ansiktet å byter även deras kläder men tro fan att båda fick bruna fläckar i ansiktet som inte gick bort på två veckor.

      Så när bebisen vaknar så hinner du inte tvätta händerna?

    😂😂😂😂😂😂😂😂

  Någon som för övrigt vill starta en gissningspool om hur länge Marcelo och Emilia kommer bo i nya lägenheten innan de letar ny? Min chansning är på 10 månader! Max.

   Hoppas dom boar sig längre. Verkar vara en fin lägenhet. Jag tror dom kommer bo där några år. Puss alla solstrålar 😊

    Så charmigt med härskarteknik 🤢

     Men sluta nu. Jag ville skoja till det och vara snäll. Vad är ditt problem? Alltså elakheter fast man vill skoja lite. Så onödigt. Inte undra på att många som skrev bra här har slutat. Saknar dom.

     Men lol, allting är inte en härskarteknik, gaslighting, toxisk positivitet och yada yada. Det här var ju helt tydligt ett försök
     att kommunicera att Anonym 19:45 ansåg att ts var onödigt negativ, på ett lite lättsamt sätt.

   Blir väl när lägenheten är renoverad och Emilia tycker det är dags att hitta något mer passande. Tror inte nästa unge hinner bli ett år innan det är dags.

  Man ska inte sätta diagnoser på folk men hon mår uppenbarligen inte speciellt bra. Det finns något som påminner om när man i perioder gör mkt som är ogenomtänkt, allt går snabbt. Samtidigt som det är ofta blir konflikter. Min erfarenhet är att personerna inte kan ha konflikter på olika fronter utan det är en person som hamnar i skottlinjen. Tills den dagen det händer något som gör att man inte kommer innanför hunden på samma sätt. Då går det enkelt att reta upp någon annan som får ta emot skiten.

  Vem bryr sig?
  Finns ingen lag eller regel som säger att man måste ha kontakt med sitt barnbarn… 🤷

   Uselt oavsett
   Har världens bästa mormor/farmor till mina… sunda människor bryr sig vet du

    Livet helt ärligt,
    Förstår att Nellie är ledsen besviken på sina föräldrar, precis som många andra som inte är offentliga. Såg någonstans på internet ”att ens föräldrar gör också det här för första gången” och hennes föräldrar har sårat sin dotter för dom kanske inte är på bästa platsen.

    Kan tycka att man inte behöver ta allt offentligt men Vet inte hur jag hade agerat med så många människor som följer mig. Har helt klart också gjort saker när man mår dåligt som inte va dom bästa.

    Jag kan iallafall känna empati till influensers Nellie hennes föräldrar alla försöker bara fixa livet

    Verkligen inte uselt. Mera mänskligt. Barnbarn behöver man inte ge all sin tid om man inte vill dom har FÖRÄLDRAR för sådant. Mormor har väl gjort sitt. Så ego av barn som kräver saker av sina barns morföräldrar, som oftast även är gammla.
    Vill dom, toppen! Vill dom ej låt dom känna så.

     Är absolut inte mänskligt att skita i sina barnbarn. Klart man inte kan kräva att de ska bry sig men man kan bli minst lika ledsen för det.

      Det är 110% mänskligt iom att vi är människor, enkelt. Och nej man kan inte påtvinga någon barnbarn, man kanske har helt andra planer för sin pension vilket är helt OK. Skaffar du barn får DU ta hand om dom inte din mamma. Det skriker egoism och att vara totalt världsfrånvänd. Barn är inte guds gåva för alla. HAHA! Vr ledsen du, men det får du vara i tystnad och din ensamhet 🙂

       Var läser du att hon har KRÄVT att hennes mamma ska TA HAND om hennes barn? Det är väl en jävla skillnad på det, och på att vara ledsen att ens barn inte får ett grattis på sin födelsedag. Herregud.

       Människor som anser att de faktiskt FÅR göra vad de vill utan att någon FÅR blir sårad måste lugna sig. Folk har lika mycket rätt att bli sårade över ditt beteende som du har att skita i deras känslor.

       Måste väl ändå vara en naturligt instinkt att bry sig om de som är ens egna släkt, liksom det är en instinkt att vilja ta hand om sin egen avkomma? Och oavsett, i vår kultur idag så är det ju faktiskt normen att mor och farföräldrar har kontakt och bryr sig om sina barnbarn. På samma sätt som det här idag inte är konstigt om man inte har kontakt med sina sysslingar tex. Det blir alltså ett avvikande beteende som barnet troligen kommer reagera på när det blir äldre och undra vad som är fel. Men visst, klart det inte finns lag på att de ska engagera sig. Men finns ju mycket man kan bli ledsen av som inte är olagligt.

        Ledsen får man bli. i tystnad för sig själv. Det ÄR egoistiskt att uttrycka sånt till mor/far-föräldrar. Vill du skaffa barn, ok 🙂 Men då är dom enbart ditt ansvar. Inte din mammas för att hon valde att skaffa dig. Och om barnet har funderingar får man ju vara en ansvarsfull förälder och förklara för sitt barn att det är något fel och att mormor har ett eget liv som inte kretsar runt dig och det är helt okey.

         Du är inte det minsta tuff om du tror det.

          Då är vi av samma åsikt, eftersom detta inte är ett försök att vara tuff. Detta är vad jag tycker. Förklara för mig varför detta är något jag skulle ”tuffa” mig med? Befängd kommentar bara för att du inte håller med mig och tycker något annat. Man uttrycker inte en ” unpopular opinion ” för att vara tuff, gäsp.

           Tycker du att alla känslor ska hanteras i tysthet och ensamhet eller bara sorg?

           Man uttrycker inte heller sin åsikt som fakta vanligtvis, men det verkar du inte heller bry dig om, så det är väl inte speciellt långsökt egentligen.

         Tycker du ska hantera din irritation i tysthet också.

       Tycker inte att det är konstig att bli ledsen över något man inte kan kräva.

       Jag kan inte kräva att min sambo inte ska vara otrogen, kan inte kräva att ha kvar mitt jobb, kan inte kräva att alla jag älskar ska vara friska, kan inte kräva att mina vänner aldrig sviker mig, kan inte kräva… ja du fattar. Men tror de flesta blir ledsna ändå när det händer. DET är mänskligt.

        Håller med. Men allt detta får du då känna i tystnad eller ta med ens terapeut.

         Enligt vilken lag då?

         Det är på det sättet folk hamnar i skiten, springer in i väggen med huvudet först, får ångestproblematik, gör suicidförsök mm mm.
         Att stänga in sina känslor kan vara livsfarligt och att önska att folk skulle göra det bara för att man själv inte kan hantera andras känslor är ju fruktansvärt. För det handlar om att du inte kan hantera vad de säger, det är där ditt problem ligger och du visar tydligt att det antagligen är du som bör gå till terapeut för att lära dig att andras känslor inte ska påverka dig på det sätt de tydligen gör.

          Hmh om det är mig du menar har du nog missförstått. Andras känslor påverkar inte mig? Det jag slog ett slag för är att man ska ha rätt att välja sitt liv och pension själv och få lov att inte vara jätte delaktig i sina barnbarns liv om man inte önskar det.

           Men du har all rätt att göra det. Ditt barn har dock rätt att känna sig sviken och tycka att du är en skit.

       När Nellies mamma är pensionär har barnet flyttat hemifrån för länge sen.

   Nä, men sorgligt. Livet är kort, ta vara på tiden med varandra. Bröt kontakten med min pappa under en period för ett löjligt bråk. Sen fick han en hjärnblödning och höll på att stryka med. Det gav perspektiv på saker kan jag säga…

   Nej men sluta, det där är en sån märklig grej att säga. Nej det finns ingen lag men det är helt okej att vilja att ens förälder ska ha en fin relation till ens barn och bli ledsen om det inte blir så.

   Man får önska att ens barn ska ha engagerade mor- och farföräldrar. Det är okej att vilja det.

    Däremot är det jävligt gränslöst att skriva om sånt här på ens sociala medier.

     Jag tycker typ inte det? I ett bra tillstånd absolut. Men när man mår dåligt är det så konstigt? Människor gör dem märkligaste sakerna när man är ledsen/sårad för att försöka handskas med känslorna.

    Ja, men då får du sörja i TYSTNAD och hålla det för dig själv.

     Finns ingen lag på det 😜 så du får nog störa dig i tystnad också

      Ja? Poängen här? Samma regler jag nu predikar gäller även mig.

       Var tyst då? Sluta yttra din åsikt?

        Hmh nej 🙂 Men jag skulle aldrig tvinga på min mamma mina barn 🙂

         Skönt för dig! Kan du testa att validera en annan människas upplevelse nu, utan att värdera den mot din egen? (Frivilligt även detta)

  ”De finns ju bara honom”

  Vilka är ”de” och vad menar hon ens?

   Hon menar väl de som i det och att han är enda barnbarnet?

   De har ju bara honom? Kan det vara det hon menar?

    Hon menar att han är enda barnbarnet.

   Att Valentin är mammans enda barnbarn men hon önskar honom inte ens god jul eller skickar någon julklapp eller födelsedagspresent. Att mamman är en något märklig person är vi många som fått erfara. Men jag hoppas innerligt att alla parter kan svälja stoltheten och försonas. För Nellies och Valentins skull. Så så ledsamt alltihopa.

    Mamman har väl tröttnat på Nellies nyckfullhet vilket innebär att ena kvartalet ha världens bästa kontakt och i andra inte ens ha kontakt allt efter humör och beroende på om det är pappans umgänge som står högst just då. Så här har det ju varit enda sedan skilsmässan. Antingen är det mamman till 100% eller pappan, inget mellanting. Hade jag inte heller orkat med, att ena månaden få träffa mitt barnbarn och vara världens bästa mormor och barnvakt och nästa inte ens få kontakta eller se mitt barnbar.
    Nellie är omogen och impulsiv och som gärna tar saker offentlig för att trycka till och såra så mycket det går mellan raderna vilket har pågått hela barnets liv. Omoget och Nellie beter sig exakt som mamman gjort tidigare i livet så allt upprepar sig igen. Var inte många år sedan mamman tillåt sin mamma in i sitt liv igen efter att helt utestängt denna från sitt liv och helt favoriserat sin pappa och betänk då att hennes mamma och pappa lever tillsamman. Så komplicerat värre.
    Nellies mamma har helt enkelt fostrat en kopia av sig själv och därav detta kaos i relationer till familj och i stort sett alla andra som råkar korsa deras väg med. Inget annat än tragiskt. 100% att även Valentin kommer få en bekymmersam relation till sina släktingar då de bara finns i hans liv sporadiskt och däremellan pratas illa om.

  Mäh, din cliffhanger på slutet…. Vill veta mer ju!

  Värsta man kan göra mot sina barn är att dom ska tvingas välja sida.

  Man måste ju vara trög som inte förstår vad N menar. Det är ju uppenbart att hennea far var otrogen/lämnade whatever. Tjejerna valde mammans sida men med tiden får man en mer nyanserad bild och man vill slippa välja. Man tänker att nu har alla gått vidare. För hennes mamma är sorgen säkert inte lika enkel. Som känner sig sviken av dottern som väljer att ha kontakt med svinet till pappa.

  Sett och hört det så många gånger. Föräldrae glömmer bort att ens barn är inga ägodelar och ska aldrig behöva välja sida. Sin egen skit och sorg får man ta hand om själv!

   Ryktet var väl att en av de två velat lämna länge men barnet utpressade den föräldern kvar.

    Men hör du hur det låter, att barnet har tvingat en förälder i en relation som den ena vill lämna.
    Tror jag inte en sekund på. Däremot att en förälder kan ha utnyttjat sina barn för att hålla partnern kvar….

   Pappan är väl inte nödvändigtvis ett ”svin” för att han lämnade en hopplös relation?

    Men hur man väljer att lämna kan ju göra en till svin. T.ex. om man är otrogen, beter sig illa, är taskig/elak.

  Högkvalitativa inlägg idag 👏🏼👏🏼

   Håller med!

   Tack!

    Intressant artikel om att Bianca Ingrosso bestämmer vilka frågor som får ställas av journalister. Ska helst inte heller skriva att hon är ”rik” utan ”framgångsrik”. Lika manusstyrt som hennes talkshow.

    https://www.gp.se/ekonomi/darfor-intervjuade-jag-inte-bianca-ingrosso.b6dcf702-8079-47dd-9c5e-01cbe2d3a585

     Tänk om man kunde tiga bort biana ur etern <3 Värsta "influencern" vi har. Klart hon vill vinkla det så? Hon är enbart en GALJONSFIGUR så därmed är hon endast RIK inte framgångsrik haha.

      Damn vad du är bitter och sur.

       För att jag tycker att Bianca är en hemsk ” förebild ” för barn? Nej. Har en åsikt. Bara för att den inte är i linje med din är jag inte bitter. Så trött argument.

  Det kan väl enbart vara så enkelt att man söker sin plats i livet? När saker går via sociala medier blir det plötsligt dramatiskt? Folk spekulerar till höger och vänster. Men sedan väljer ju alla själv vad de publicerar.

  Ingen mår bra av att saker dras upp på sociala medier. Speciellt inte unga personer. De fattar möjligen inte ens hur det kan bli.

  Jag förstår det som att Josephine sagt upp kontakten efter det att Nellie återupptog kontakten med Antonio? ”Varför måste jag välja”.

  Jag kan inte förstå hur man som förälder (J) kan sätta sina barn ( s&n) i en sån sits.

   Precis!

   Det låter ju onekligen så. Och känns ju iaf som att det säger mer om föräldrarna än Nellie.

   Omogen egoist.

   Har hon kontakt med sin syster eller har hon ”valt” mammans sida?

  Linda bäst du tänker några varv hur du själv är. Du kommer få det jobbigt annars.

   Har ett mycket lättsamt liv men tack för omtanken 😊

  Jag fattar hur ledsen hon är. Även om mamman och Nellie bråkar är det konstigt att hennes mamma inte bryr sig om sonen längre

   Sinnesjukt lågt och omoget.

  Tycker det är märkligt att en del tycker att detta är Nellies fel! Det är så uppenbart att det är hennes mamma Josephine som tvingat henne att välja mellan föräldrarna. Helt obegripligt hur man som mamma kan utsätta sin barn (även vuxna barn) för detta. Dessutom utesluta barnbarnet.
  Men mamma Josephine verkar även ha svårt med kompisrelationer….
  Ni som klagar på Nellie, jag tror inte hon har haft så lätt uppväxt med den mamman….

  Tycker Anonym 18:03 har en poäng.

  En kvinna har satsat sina 25-30 bästa år på familjen, både tid och pengar. Vad har hon nu? Utbildning? Karriär? Vem är hon nu? Fru? Mamma? Är det så konstigt om hon är vilsen? Sorgsen? Utbränd? Låt henne vara i fred!

  Enligt min mening borde Nellie aldrig publicerat ett klandrande inlägg riktat mot en människa som stöttat henne och gett henne en privilegierad uppväxt. Det fungerar inte att skuldbelägga någon publikt om man vill återfå en fungerande relation. Nellie kan skicka bilder på familjen och hälsningar till mamman så löser det sig säkert till slut, kanske en blomma på mors dag.

  Jag anser det olyckligt att Nellies klagan har fått ytterligare spridning via BB. Uppfattar det som att Nellie använder sonen som vapen.

   Det här vore en märkligt defensiv och specifik kommentar skriven ur ett synnerligen snävt perspektiv för att komma från någon oberoende?

   Ponnylogiskt måste ju vara mamman Josefin själv, eller i vart fall någon nära anhörig till henne som tagit hennes parti?

   Ehrm, hej Josephine.

    Det där är garanterat inte Josephine. Hon kan inte stava så.

   Jag ser inte Nellies uppväxt som ”priviligierad” – jag ser henne som utnyttjad. Vem minns inte de sexuellt utmanande fotona på Nellie i bikinitop och små jeansshorts med öppen gylf? Där de som hade åsikter blev nertystade på olika forum av mamman, som menade att det var de som uppmärksammade problematiken som själva var typ pedofiler. Nellie utnyttjades som barn och ung tonåring, var postergirl i mammans klädföretag och sexualiserades hejvilt. Det gav pengar till både mamman och Nellie, men Nellie var för ung för att fatta vad som pågick.

   Vi som haft nära kontakt med mamman vet hur problematisk hon är.

    Åh vad jag undrar vem du är då jag med har figurerat kring familjen på Tjörn och början av ponnytiden.

     Jag har figurerat i andra sammanhang och på avstånd, så vi har nog tyvärr inte träffats….. Men det hade varit intressant att höra dina erfarenheter!

  Det här vore en märkligt defensiv och specifik kommentar skriven ur ett synnerligen snävt perspektiv för att komma från någon oberoende?

  Ponnylogiskt måste ju vara mamman Josefin själv, eller i vart fall någon nära anhörig till henne som tagit hennes parti?

  Hon har ju även hintat lite under våren på sin ig, lika kryptiskt, om att hennes barndom var speciell, med mycket press angående blogg och pengar, hästar etc. Jag menar, ingen normal morsa låter sin dotter vara bikinimodell som 14-åring med gamla ph deltagare om det inte finns pengar inblandat…. Och detta ska N inte klandras för då en 14-åring omöjligt har konsekvenstänk/vilja nog att säga nej till något så ”coolt” som att bli plåtad i klackar och bikini med dåtidens kändisar. Där ska föräldrarna säga stopp och det gjorde det inte. Bara ett exempel på händelser som kan ligga bakom det i ser idag, N inser hur skev hennes uppväxt var.

   Håller med. Det är ju mamman som velat göra dottern känd känner jag efter deltagandet i ponnyakuten

  Emely Ekstedt, någon som följer henne och hur det gått för henne i livet? Hon va på tapeten för några år sedan men sedan blev det väldigt tyst.

   Jag följer henne forfarande men är inte många uppdateringar. Sista är från 14 Februari

   Så himla konstigt med all cirkus och insamlingar som var runt henne eftersom hon typ skulle dö sekunden efter men allt verkade bli bra tillslut 🙄

  Var det inte så att mamman åkte ut i kylan när hon träffade en ny?
  Detta var innan Valentin föddes. Sedan fick hon på nåder hoppa in vid förlossningen för att pappan till barnet inte fick vara med pga covid.
  Men vill minnas att Nellie sa något om att mormor inte skulle vara delaktig i Valentins liv. Nu verkar hon ändrat sig, men att alla inte spelar efter hennes regler.

  Hoppas de får rett ut allt. Verkar otroligt jobbigt med alla konflikter.
  Vilken sida står Nellies syster på? Umgås Nellie och systern?

  Hur var det, visst var du förbjuden att skriva om Nellie under en period? Vad berodde det på?

  Om det är sant fattar inte hur man som mamma kan göra något sådant till sitt barn. Man älskar sitt barn oavsett vad tycker jag, det är iaf hur jag känner. Nu har jag inte barn barn men om den dagen kommer skulle det inte finnas någon anledning till att jag inte skulle säga grattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *